lördag, mars 29, 2008

Nu har jag äntligen fått se hanarna i den kullen jag ska köpa en belgisk jätte från! De var jättefina, ca 7 veckor gamla och redan väldigt fint byggda. Jag ska åka och titta på dem igen och även få se mamman någon kväll.



Uppfödaren hade en stor hanne med sig också (vänstra bilden) som inte riktigt var färdigvuxen men riktigt ståtlig och fin. Mamman var tydligen ganska lik honom. På den högra bilden kan ni se ungarnas pappa som är superpampig och har god chans till att bli champion. 8,5 kg väger han.


De är imponerande stora och de "belgiska jättarna" man kan se på Zoozity är ingenting mot de här eftersom de antagligen inte är renrasiga.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att kanninen ska heta Finn efter Jätten Finn! Det passar super bra av två anledningar, först för att rasen heter Belgisk Jätte och för att det i sagan var jatten Finn som byggde Lunds domkyrka. Å det är ju Lunds kommun som vi precis har flyttat till. Men eftersom jag kom med förslaget kommer inte Linnea gå med på det:(

Anonym sa...

Åh vilka underbara kaniner! Svårt att välja vilken du ska ha kan jag tänka mig..Jättefina kort på din nya kanin också, vilken ras är det?
All lycka till!
kram från Gitta Saxvall

Vadå? sa...

Jösses vilka kaniner! :D

maga sa...

OMG! De är kämpestora och fina!
jag har aldrig sett nån så här

vilken tur har du :)!

Anonym sa...

jeettteeefiiina! :D

Anonym sa...

Uu, vad fina :D
Hade tysk jättescheck innan, men hon dog tyvärr av cancer för något år sedan. Sugen på att skaffa en större denna gång, och funderar på belgisk jätte jag med. Den här uppföddaren, har han någon hemsida av någon slag?