tisdag, mars 18, 2008


Idag var jag uppe redan kl 8 och fick en del gjort innan Lina kom för en effektiv skrivardag. Jag satte ihop kompostgallren så Lillan fick en stor och fin hage och hon blev väldigt glad för den och har varit ute och ätit gräs hela dagen. Nu fattas bara sällskap till henne och jag blir lite smått irriterad över den här Vilja-historien. Jag hade ställt in på mig Vilja och var glad för att Lillan snart skulle få en ny kompis, men jag får varken svar på mail eller telefon. Inte ringer de upp heller fast jag pratat in meddelande på svararen. Fick ett sms idag om att jag skulle ringa dem ikväll om jag ville hämta Vilja imorgon, men jag har ringt flera gånger men bara fått telefonsvararen i örat. Har börjat kolla på Blocket för där finns massor av stackars kaniner som behöver nya hem. hittade några stycken idag men tyvärr var en en hona och två andra inte kastrerade. Väntar svar på om en fjärde är kastrerad eller inte men jag hoppas verkligen att han är det. Lillan är ju steriliserad så det kan ju inte bli bebisar men jag vill inte att hon ska behöva någon kåt liten en som är dryg på henne så här på ålderns höst.
Jag hittade äntligen min låda med fina ljuslyktor och lite annat idag och nu börjar det bli lite mer ordning här hemma. Tvättar en maskin nu också och har sorterat in sängkläder och handdukar i lådor i tvättstugan.

Framåt kvällen åkte jag och Lina till Ica för att handla och det blev fan inte billigt. 500 spänn för två matkassar. På Willys hade det blivit typ 300. Ska prova Konsum nästa gång och se vad som är mest prisvärt.

Kalle sover borta inatt för han är på någon grej med jobbet. Lite läskigt att sova här själv, och jag börjar bli trött så det är väl lika bra att bita ihop och gå och lägga sig. Snart. Imorgon hoppas jag att farmor och Emma kommer och hälsar på, men det beror lite på vädret. Jag hoppas det inte blir så satans kallt och en massa slask imorgon. Vore skönt med lite solstrålar.

Köpte förresten bebiskläder igår som jag ska skicka till lilla Theo i Australien. Det börjar ju bli höst där nu så han kan behöva lite mysiga kläder då, speciellt med en kanin på.

6 kommentarer:

Anonym sa...

vad fint det blev med nya kaninhagen! Puffran och Chew-Chew är måttligt avundssjuka :P

LolitaRegina sa...

var köpte du kompostgaller? vi funderar på att bygga en grind av det om det visar sig att katterna inte kommer överens till helgen heller.. *ledsen*

Anonym sa...

Det är så himla roligt att följa det här spännande projektet! :) Och såhär mycket bilder vill vi ha, vaaarje dag nästan ;)

Linnéa sa...

raur: du får hälsa dom att de är mycket välkomna hit för att testa hagen..:) Lillan är avundsjuk på Puffy som har en så söt och snäll kille..;)

lolitaregina: jag köpte dem på Plantagen, men innan har jag köpt på ÖB, kostar 149:- för fyra galler. hoppas verkligen det kommer funka med katterna, så jäkla trist annars..

jennie: ja vad kul att du tycker det, ska försöka uppdatera er och visa så mycket bilder som möjligt..:)

Anonym sa...

alltså du anar inte hur avis ja e på drömhuset! hur ska ja hitta nå så fint här uppe i sthlmstrakterna?? men ja e iaf superglad för eran skull fastän ja inte ens känner er :)

Anonym sa...

varför ser Lina så glad ut över att plugga? Jag tycker det ser konstigt ut.. en sak som jag inte alls är van vid att se... nästan lite obehaglig bild.. *ryyys*