Dagens recept
PASTA BASTA!
4 portioner
300 gram fullkornspasta
300 gram tonfisk i vatten (2 burkar)
2 st tomater
175 gram Apetina FETA 10%
50 gram sallad
1 st rödlök
1 msk olivolja
Koka pastan och låt den rinna av. Häll av vattnet från tonfisken. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och smula i tonfisken tillsammans med olivoljan. Tärna tomaterna och smula fetaosten. Blanda allt låt det bli varmt. Servera med grönsallad och hackad rödlök och strö över en nypa flingsalt.
Lite roligare variant av en enkel tonfisksallad. Innehåller 454 kalorier per portion och tar ca 20 minuter att göra.
Man kan använda lax istället för tonfisk om man vill, men då får man räkna om energiinnehållet.
3 kommentarer:
Ser gott ut :)
Tack så supermkt för din långa kommentar! Är det OK att prata mer på MSN?
Tonfisk i olja är mycket godare :-) Mer fett åt folket ;-)
Skicka en kommentar