måndag, mars 10, 2008


Jag blir så fantastiskt glad när jag får gulliga kommentarer från er läsare! Senast i förra inlägget skrev Sara att hon ville länka min blogg för att hon blev inspirerad av mig. Det är ju en oerhörd komplimang! Att inspirera andra är ju en gåva och något som känns riktigt riktigt bra att kunna göra!

Jag har ingen räknare så jag har ingen som helst aning om hur många läsare jag egentligen har. Något jag är väldigt glad över är att jag sluppit de elaka påhopp som många som bloggar får. Vissa personer verkar inte ha nåt bättre för sig än att klanka ner och skriva taskiga kommentarer i folks bloggar. Jag fattar inte hur man kan vara så låg som människa. Det är så otroligt onödigt och framför allt fegt. Jag tvivlar på att de hade vågat göra det face to face. Och sen att det är folk i 30-årsåldern och uppåt skrämmer mig ännu mer, vad är det för mellanstadiefasoner? Mobbing är vad det är och det är inte accepterat, vare sig på nätet eller i verkligheten. Om jag läser en blogg där jag inte håller med eller känner jag vill skriva något så lämnar jag konstruktiv kritik. Om jag tycker nån har lagt upp en ful bild eller köpt fula kläder så har jag inget som helst behov att kommentera det. Jag vet inte varför jag sluppit nedriga människor men jag är jävligt glad för det.

Jag är ganska nyss uppkliven och fick en riktigt bra start på dagen. - 0,9 kg och har nu sammanlagt gått ner 5,6 kg. Hade tappat två centimeter i midjan förra veckan också och där har jag sammanlagt blivit 11 centimeter mindre.

Nu ska jag ringa lite nödvändiga samtal och kl 12 ska jag träffa Maggi och Elisa för en lunch på bagericaféet. Efter det ska jag in en sväng på Indiska och se om de har några fina knoppar till garderoberna i sovrummet samt kuddar vi kan ha på vår köksbänk.

5 kommentarer:

Torbjörn sa...

Den här sidan kan vara något för dig: http://susnet.se/tjanster/
Annars vill jag bara gratulera till viktminskningen, man blir ju minst sagt lite inspirerad!

LolitaRegina sa...

åh, tycker du är så himla duktig med VK, beundrar dig verkligen!
jag har inte vägt mig på ganska länge nu, men vet du, sedan jag ÄNTLIGEN fick sluta på jobbet från hell, och blev av med den ångesten, så har jag nästan helt blivit av med kroppsångesten också! =)det ena ger det andra..

Anonym sa...

Skönt för dig att du sluppit personer som jävlas med dig, men jag har faktiskt mina aningar om varför - jag får iallafall uppfattningen om att du är jordnära och vet vad du tycker så tja, jag tror att du nog skulle prata omkull sånt folk rätt enkelt, vilket jag tror avskräcker folk från att jävlas.

Anonym sa...

Åhh vilken mysig blogg du har. Sprang på dig av en ren slump och det känns som jag vill stanna...

Är också Dalkulla btw :)

Linnéa sa...

torbjörn: beach-08, here we come!!

lolitaregina: fy fan vad skönt att känna så, att du har lämnat ett ställe och en massa jobbiga känslor och kan må bra och slippa ångesten, härligt!!

matilda: finaste kommentaren, tack!

soya: vad kul, blir så glad när jag får såna här kommentarer..:) ska kolla in din blogg, vi dalkullor måste hålla ihop! :)