måndag, december 10, 2007

Fy fan vad min mage INTE mår bra. Jag kunde inte gå på mötet idag eftersom det har känts som om jag ska spy ut inälvorna och som om magen skulle explodera och och spruta ut äckel ur alla håligheter. Fy fan och helvete säger jag bara.
Låg länge i sängen och lyssnade på en bok-CD och försökte förtränga mitt tillstånd och kravlade mig upp vid 11. Mår bättre nu men måste gå på toalatten hela jävla tiden. LOVELY.

Nu har jag iallafall lagt in bilderna från i lördags på datorn och HÄR kan ni se dem om ni vill.

Jag ska försöka göra lite nytta och få klart mitt LIA-arbete idag när jag ändå bara sitter här. Ska gå på Ica och hämta ett paket också. Har fyndat sjukt mycket fint på Tradera lately. Måste visa:






Uhhh jag får magknip och då känns det som att jag ska spy. Fy fan så härligt. Nu måste jag på toa igen. See ya!

3 kommentarer:

Lena sa...

Låter som du fått någon släng av vinterkräksjuka, usch. Krya på dig! Förresten, du va med i en av mina drömmar inatt. Vi blev jagade i en skog och på oss hade vi varsin prinsessklänning. Haha.

Vadå? sa...

Hoho! Jättefin tunika/klänning :)

Linnéa sa...

lena: ja fy fan, jag mår lite småilla hela tiden och går på toa 511 ggr i timmen typ. lovely. men jag är inte så där trött och orkeslös som jag brukar nr jag är magsjuk så detta är väl en annan version.
haha vilken rolig dröm, man kan ju undra var den kom från!

jennie: ja visst är det! jag provade den på indsika för ett tag sen och den kostade 349 tror jag så jag hade inte råd med den och nu vann jag den för 99 kr!