lördag, december 01, 2007

Första december



Det är den första december och det spöregnar. Jag fattar inte. Vadå regn? Det är ju DECEMBER!!! Det är nu man ska vakna till ett gnistrande snötäcke och kall, klar luft, Man ska gå ut på morgonpromenad och blåsa rökmoln ur munnen och så ska det knarra under fötterna när man går.
Men nej, här är gräset grönt, himlen är grå och regnet öser ner. Hade jag bott i mitt hus nu hade jag tänt eld i braskaminen och myst framför tv'n.
Nu måste jag sitta i sovrummet för jag är skitförbannad för att en kompis till Kalle ringde först en gång imorse när det fortfarande var kolsvart ute. Sen ringde han lite senare för att fråga om han kunde komma. Och sen kom han hit, och vi hade inte ens gått upp. Så nu måste jag sitta här inne och vara arg, för jag hälsade inte när killen kom och det känns fånigt att gå ut och säga hej nu. Killen säger han har fuckad dygnsrytm och vaknade 5.30 imorse, jag tror han tar tjack. Nej då, kanske inte, men hur hurtig får man vara en lördagmorgon? Och måste man plåga andra med det?

Jag är även arg för att jag inte kunnat städa. Hade inte tid i veckan och igår när jag kom hem från Z gick jag på fest och sen ut och dansade och kom inte hem förrän efter två någon gång.
Jag var ute nästan nykter igår och det var en ny erfarenhet för mig. Drack en drink och ett par glas vin hos Torbjörn och ingenting ute. Inte ens vatten. Jag var inte ens på toaletten på hela kvällen! Vi var på Hipp där det var Brasiliansk kväll och det var kul att dansa. Renata uppträdde med en annan brasiliansk tjej och sen visade en grupp capoeira och macûlele och det var riktigt duktiga.

Jag blev raggad på av en kille som berättade att jag var hetast på stället och att han aldrig ville ha förhållanden men mig var han intresserad av på riktigt. Han presenterade sig för massa kompisar och sa att jag var en mycket intressant person.
WOW vilken människokännare, som kan läsa av mig på det sättet direkt och pricka in min personlighet! Jag är intressant. Och tänk vilken dragningskraft och charm jag måste ha som kan få en kille som inte är intresserad av förhållanden att falla så, på en sekund liksom. Helt fantastiskt.




Åååååå nu måste jag vara arg för att Kalle druckit upp all mjölk oxå! FAN! Det är så jobbigt att vara arg och jag måste nu bibehålla den här ilskan för att utnyttja den till min fördel.

5 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Jag är också morgonhurtig men eftersom få andra är det skule jag inte hälsa på förrän tidigast klockan 11.
Grattis till husköpet förresten, det ser mysigt ut.

Anonym sa...

Låter som om det varit riktigt synd om dig idag...
Vet du vad jag har gjort??? Varit på Skånes djurpark i typ fem timmar i detta fucking regn, det du!! Puss!

Anonym sa...

Vad har förresten hänt med ditt kommentarstjosan här på sidan? innan kunde man skriva under sitt vanliga namn, nu verkar det som om man måste google/blogger-konto för att skriva utan att vara helt anonym...

MiaMaria sa...

Det där med namnbyte beror på flera saker. Är det ett gammalt släktnamn eller påhittat?
Om det e ett gammalt släktnamn så beror det på om någon som heter det lever eller inte. Men i vårt fall var det ingen som lever som heter vårt men det e ett gammalt släktnamn så jag har fått ringa deras församling där de föddes men de hade inte längre dopboksutdraget utan hänvisade mig till landsarkivet i Göteborg, de har i sin tur letat upp mig, min pappa, min farmor och hennes pappa för att styrka mitt släktskap. Sen ska man skicka in personbevis oxå och det kostar 1500:-/person. Kolla på www.prv.se eller www.rsv.se där finns all info.

Förresten funderar vi på lite 1 adventsmys ikväll, e ni sugna?

Linnéa sa...

jenny: besiktning på måndag, det är avgörande för om dt blir köp. men jag vill så gärna!

eve: haha men jag la ner mycket energi på att vara ilsken..:) sen åt jag B&J-glass, GOTT!!!

raur: hmm konstgt, kollade nu men allt ser ut som det ska i mina inställningar..

ninni: ja adventsmys!