måndag, december 17, 2007

Nej det blev ingen cancer (vad jag vet) men dock en förkylning som nu drabbat mig. Hade ont i halsen igår men försökte övertyga mig om att det var lördags skrålande som gjort sitt.
Men efter en natts fruktansvärt dålig sömn och känsla i kroppen imorse var det bara att inse. Hela kroppen värkte imorse och jag tryckte i mig två Panodil. Mådde inte alls bra, kunde inte äta frukost men pallrade mig iväg till Ica och köpte lite frukt, halstabletter och Ramlösa för att överleva skoldagen.
Det var ångest att komma tillbaks till Eslöv igen. Kul att träffa vissa men jag känner inte alls för att vara där i två dagar till. Träffade Filip som jag praktiserade ett tag med och det var kul, han är en skitbra kille.

Nu ska jag städa lite. Egentligen orkar jag inte men jag kan bara inte låta bli om det är stökigt. Även om jag mår piss tvingar jag mig till det eftersom jag hatar att leva i ett stökigt och skitigt hem. Kan inte förstå hur man kan stå ut med sig själv när man har skitigt omkring sig.
Kalle har börjat tjuvröka (han tror jag inte fattar men han lämnar tusen spår efter sig) och röker då bland annat i bilen. Och det är så sjukt äckligt mycket tobak i bilen så jag skäms och känner mig äcklad av det. Igår sa jag åt honom att han måste städa den för att jag vägrar åka i en äcklig bil. Och sen frågade jag om han inte fattade att det är så äckliga människor har det, skit överallt. Gah jag står inte ut! Även på balkongen är det en massa tobak eftersom han dräller så in i helvete. Men nu jävlar ska han få städa upp efter sig.
Det är det jobbigaste med Kalle. Om han ska få nåt gjort måste jag driva på honom så in i helvete. Om jag inte gör det så blir han skitstressad över att han gör allt i sista minuten men om jag säger åt honom blir han sur. Det ska bli jobbigt med att flytta eftersom han är så kass på att organisera och om jag inte är på honom kommer vi få göra allt samtidigt och det blir katastrof.
Jaja, fånt ve sjå hur det går.

Imorgon ska vi borra i huset och sen skriva kontrakt antagligen imorgon eller på onsdag! Längtar tills det är klart!

Nej nu är det städning som gäller och sen ska jag slå in resten av julisarna som jag inte hann slå in igår.

4 kommentarer:

Lena sa...

Känner igen Kalles seghet som du skriver om, min Markus är likadan. Kanske det ligger i släktet?

Anonym sa...

du kanske skulle kolla på din egen roll i klassen?

Linnéa sa...

Lena: ja nåt skumt är det iallafall. jag skyller på mammorna..:)

"anonym": jag behöver inte ha någon roll i klassen. läs lite av kurslitteraturen du "missat" istället för här, bara ett litet tips.

Anonym sa...

Blä för tobak och rökning. Du får sexvägra tills han gör som du vill ;)