lördag, december 29, 2007

Fy fan vilket deprimerande pissväder det är idag! Och inte bara idag utan det har varit kasst sen julafton. Jag blir helt nere och vill inte gå ut, sitter bara inne framför datorn och spelar hjärter eller tvingar mamma att spela Chicago.
Men pappa drog med mig till gymmet idag och det var välbehövligt. Tänk vad lite motion kan göra! Man blir som en helt ny människa efteråt. Jag har inte rört på mig sen träningen slutade men det gick bra ändå. Har cyklat, lyft vikter och sprungit på löpbandet. Det gick faktiskt bra men jag hade kunnut springa längre om jag haft ett par skor, nu fick jag så ont i fötterna.

På isen är det massor med vatten eftersom det regnat och det är knappt någon snö kvar. Men imorgon och framåt ska det bli minus så då kommer det bli skitfint skridskoföre på sjön.
Hoppas det snöar lite så det blir vitt igen.

Mamma jobbar idag men kommer nog hem när som helst. Ikväll ska vi till Karin på middag och så inväntar vi Kalle någon gång framåt kvällen.
Marie och Richard skulle komma ut idag också. De åkte in till Mora på juldagen och fick sen magsjuka så inte ens dom har varit här. Men nu är de friska och kommer ut och det ska bli kul! Spela spel och se på Vänner ska vi ägna oss åt. Är sugen på att spela mitt spel jag fick i julklapp, Med andra ord heter det. Men man måste vara minst 4 personer så jag, mamma och pappa har inte kunnat spela det.

Jag längtar så mycket till mitt hus och tänker på det hela tiden. Jag funderar på om jag inte vill ha hönor, det vore ju supermysigt. Micke från Mullsjö ska hjälpa mig bygga en bra kaninbur till Puffarna och så har jag lite planer på mysiga grejer man kan göra med trädgården.
Har tänkt mycket på hur det ska se ut inne i huset också. Hoppas bara jag och Kalle kan komma bra överrens. Men jag ligger lite i överläge eftersom hans megaterrarium sabbade mina matbordsplaner.
Det är så sjukt mycket att göra innan vi flyttar bara. Tur att Kalle är ledig för då kanske det går snabbt och smidigt.
På måndag ska mamma jobba och då åker vi nog med henne in till Mora. Jag hittade en antikaffär när jag var där sist där de hade massa fina möbler som inte var skitdyra. Om vi hittar något så ska mamma och pappa ta med det ner när de kommer i vår.

Jag har läst ungefär halva Snabba Cash nu som jag lånade av Evelina. I början tyckte jag den var skittöntig. En fancy advokat som hela tiden skulle slänga sig med häftiga ord och slang men nu har jag fastnat för den är spännande. Det är väldigt mycket som jag kan tänka mig in i på ett annat sätt efter att ha jobbat i Kriminalvården och varit på rättegångar faktiskt. Undrar hur jag tagit den till mig innan de erfarenheterna?

Pratar med Lisa på MSN om nyårslöften. Jag vill gärna ha ett nyårslöfte för jag hade tre stycken förra året och jag genomförde alla och det kändes så bra. Jag ska iallafall göra något åt den här kroppen, den ska vara i fin form inför beach-08. Frågan är om jag ska göra ett ryck med VK eller inte. Har inte riktigt bestämt mig.
Vad ska ni har för nyårslöften? Vad har ni haft innan? Har ni kunnat hålla eller genomföra dem?

Tjejmiddag den 5 januari. Kul att ha något att se fram emot när man ska åka hem och inte har träffat sina vänner på länge. Det är Elisa och Maggi som ska ha den hemma hos Maggi och det ska bli väldigt roligt. Har tom bestämt kläder redan, så uttråkad var jag igår.

Nu ska jag göra något anat än att sitta här. Trevlig kväll!!!

7 kommentarer:

MiaMaria sa...

Jag hade ett nyårslöfte för några år sen som gick ut på att sprida mer glädje. När man tänker snälla saker om andra så var jag tvungen att säga det till dem, detta gällde även främlingar. Kunde vara allt från att de hade fina örhängen till att de hade ett gott hjärta eller att jag var imponerad av hur de kunde föra samtal. Insåg snabbt att vi ofta tänker mycket mer positivt än vad vi avslöjar utåt och alla som fick komplimanger blev väldigt glada och det kändes som pricken över i:et. Så mitt tips till ett nyårslöfte är något som får dig att växa som människa.

Jenny Shima sa...

Mitt nyårslöfte är att jag ska röra på mig lite mer, cykla till jobbet när det blir ljusare,söka mig till ett ännu bättre jobb, försöka hitta någonslags inre frid.
Jag tycker definitivt du ska skaffa höns, det hade jag gjort om jag hade flyttat till landet. Det är något romantiskt över att hämta sina nyvärpta frukostägg. Fast jag kanske bara har lsät för mycket Astrid Lindgren.

Anonym sa...

Det låter så himla mysigt med hus och trädgård :) Blir allt lite avis ;D

Nej, nyårslöften blir det inga för min del tror jag!

Anonym sa...

Hej på dig! Ja, mitt nyårslöfte är att göra oxå någonting med min kropp.. Jag måste, måste, måste banta. Och sen måste jag tränna lite.
Du... egentligen skulle du läsa: Introduktion till Kriminologi eller? hehehehhe

LolitaRegina sa...

mitt nyårslöfte är att bli bättre på att höra av mig till människor jag tycker om. och att fortsätta jobba på min personliga utveckling, att tycka mer om mig själv.
måste bara fråga en sak till angeånde vk.. hur fan fixade du det utan att bli besatt av att räkna kalorier?
tyckte vk var en bra metod, förutom just det som förstörde så mycket.

Anonym sa...

Tycker absolut du ska skaffa höns! det hade jag när jag bodde på landet, Brahma, väldigt stora men fina höns! Dom blir mycket mer personliga än man tror. Det ända jobbigt är att ta bort dem, för dom blir för många tillslut, vare sig man vill eller inte..:S men små söta kycklingar och egna ägg är klart värt det! Kör på höns!

Lena sa...

Jag har också det spelet, "med andra ord". Riktigt roligt fest-spel! Kramar