tisdag, december 18, 2007

Nu är kontraktet skrivet och vi prutade 60 000 på priset! Varför är det inte mars nu???

Så mycket idéer om hur jag vill ha det, möblera och köpa. Ny soffa är prioritering nummer ett! Jag HATAR Kalles, den är ful och äckligt obekväm. Sen vill jag ha ett fint matsalsbord med plats för alla mina vänner där jag kan duka fint till alla middagar jag ska ha.
Ny säng vill jag också ha, men det står inte så högt på listan. Den vi har nu är jättebekväm, en sån där typ Hästens som man kan fälla upp och ner, men jag vill ha en "riktig" dubbelsäng.

Nya golv i det stora rummet, sovrummet och köket är det som ska fixzas allra först iallafall. Lite ny tapet (den till höger hade varit fin som fondvägg) på en del väggar där det inte är vit puts och nytt kakel i badrum och kök.

I sovrummet på övervåningen ska jag göra ett mysrum där min gamla supersköna soffa ska stå. Lisa har den nu men tyvärr måste jag sno tillbaks den. Det är en likadan som vi alltid haft i Kättbo och som jag hittade på Sopstationen här i Malmö. Den är inte vacker, men lätt att klä om och så sjukt skön. Perfekt för gäster att sova i också.

Sen vill jag ha ett litet brickbord och massor av kuddar, filtar och ljuslyktor. Kanske en liten tv med dvd så man kan ligga där uppe och mysa och titta på film.
Varför är man inte sjukt rik så man kan köpa alla fina saker man vill ha? Jooo därför att man ska spara till dem och njuta av dem mer såklart!
Eller nåt, jag hade dock inte haft något emot lite mer pengar på banken.
En massa fina lampor och mattor från Casa Marrakech eller Marrakech design hade inte suttit fel det heller. När jag gifter mig ska jag registrera mig i de affärerna istället för på tråkiga fucking Duka. Eller vad heter det nu? Inspiiiratioooon!


Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kurera mig. Är inte alls frisk men jag lever i en drömvärld just nu. Fatta vad fint mitt hus är!!! VÅRT hus, mitt och Kalles! Det är fan helt jävla galet. Det är exakt ett sånt hus jag drömt om, så som jag fantiserat att det skulle se ut. Stor trädgård och lågt i tak med bjälkar. Inget annat hus var fint i jämförelse efter att vi hittat detta, och så fick vi det. SINNESSJUKT!


5 kommentarer:

Anonym sa...

åhhh det är sååå roligt, jag ser verkligen fram emot att komma och hälsa på er :) vad som inte är så roligt är att någon.... har smittat mig och även jag nu är asförkyld :(

Anonym sa...

alltså ni har verkligen hittat drömhuset! jag blir så avis så ja nästan spricker, det ser ju helt underbart ut!

LillaAnna sa...

Det låter helt underbart gumman!! Avis som bara den.. =( Allt låter så fint, vill också se! Kanske man kan slagga i mysrummet då när man hälsar på? hihi. Jag e hemma idag, också sjuk.. feber, hostar som fan, ont i hals o snorar.. så, nu fick du hela raddan!! Krya på dej stumpan o GOD JUL!! Puss

Mayumi sa...

Åh, SÄG TILL om eller när du hittar en sån där röd tapet. PRECIS en sån vill jag tapetsera HELA vardagsrummet med. Älskar röda tapeter!!! :)

Mayumi sa...

Och GRATTIS till nya huset!!! :)
Jocke och jag ska leta en 3:a i Rimbo..... ;)