söndag, december 23, 2007

Idag gick jag upp kl 8.30 eftersom Wilgot gnydde och jag var så täppt i näsan. Jag ska visst aldrig bli frisk. Har hosta och är snorig och det är trist för jag hade velat prova pappas långfärdsskridskor men jag får vänta tills jag är bättre.

Marika kom hit och hämtade mig igår och så åkte vi till Mora och gick i lite affärer. Köpte lite nödvändiga prylar och vin till det stora juldagsruset.
Vi fikade och sen åkte vi till Willys och sen hem. Väl hemma lagade vi tapas, riktigt gott. Ugnsstekta potatisklyftor och palsternackaklyftor, hemmagjord aioli, omelett med spenat, potatis och sojakorv, vitlöksbröd och kallrökt lax med ruccola, tomat, fetaost och pinjenötter.
På kvällen gjorde jag och Marika ett pepparkakshus som inte riktigt såg ut som på paketet men som blev ganska så fint ändå.
Innan vi la oss såg vi Kvarteret Skatan och det var sjukt roligt. Att man kan skratta så mycket åt en kille som utklädd till tomte tappar byxorna och ramlar in i julgranen, men heter killen Johan Glans så har man inte så mycket val.

Idag gick jag och Marika en långpromenad på sjön med Wilgot och sen åt vi frukost och bakade cashewnötkakor med choklad. Riktigt gott och enkelt!
Nu har Marika åkt hem och jag och mamma gick en runda på sjön med Ebba och träffade på pappa som var lyrisk över sina nya skridskor.

Nu ska jag nog vila en stund, kanske se på tv eller läsa och sen ska jag göra ett pärldiadem jag ska ha på juldagen när vi ska på fest.
Det ska faktiskt bli roligt att gå ut i år. Parken i Malung är väl ingen höjdare men det ska bli sjukt roligt att festa med Emma, Catrin, Marika och Klara igen. Det var alldeles för länge sen! Sist jag var ut i Malung var 2 år sen och det blev total katastrof. Ska undvika katastrofsituationer nu och hoppas på en bättre kväll.

Mera julmys nu!

3 kommentarer:

Anonym sa...

shit, då syns vi under bordet antagligen..eller jag lär ligga där någonstans iaf..
God Jul på dig..

Lena sa...

Låter som om du har det mysigt i Kättbo. Ville bara önska en god jul! Kramar

Anonym sa...

Ville bara önska god jul och håller tummarna för att du inte gör bort dig allt för mycket på juldagen ;) Puss!