måndag, december 10, 2007

Det här måste ju vara en av de bästa dagarna på mycket mycket länge! Jag har druckit lite té och ätit lite fil, sprungit på toaletten femtielva gånger och mått illa mellan varven. Vill ni jag ska berätta mer detaljerat så skicka ett mail till septum_80@hotmail.com så fixar jag det.

Jag har fått klart mitt LIA-arbete iallafall och det är väl det enda positiva med den här dagen. Inte kan jag gå och träna ikväll heller för då kommer det hända en olycka som jag INTE vill utsätta mina kära kamrater för.

Det störiga är att jag är pigg och är inte dålig för övrigt som man brukar vara om man har magsjuka. Det är ju bättre att vara helt sjuk och ligga i sängen och gny lite och tycka synd om sig själv. Det är inte lika lätt att få sympati och någon som passar upp på en om man pallar göra allt själv. Bara man har nära till en toalett. Suck.
Kalle ska köpa sån där Proviva till mig med bakteriekultur som är bra för magen. Borde försöka äta något också men vet inte om jag vågar. Det kanske leder till ett utbrott utan dess like och det vet jag inte om jag vill riskera.

Om en vecka är jag tillbaks i skolan igen och jag vill inte! Orättvist är vad det är. Som tur är går vi bara tre dagar i skolan och på torsdagen åker jag hem till mamma och pappa. Jag längtar som fan! Men tyvärr verkar all snö regnat bort och det är riktigt mycket piss, skit och helvete.
Mamma skickade en så fin vinterbild för ett par veckor sen och jag önskade allt jag kunde att det skulle få förbli så, men det finns visst ingen som lyssnar på mig.

På fredag är det julfest på Z-gården och det ska bli roligt. S ville så gärna sjunga en sång så jag och Frida försökte peppa henne att hon skulle göra det men hon vågade inte riktigt själv. Och i ett svagt ögonblick sa jag att vi kunde ställa upp och sjunga med henne lite i bakgrunden och hon nappade direkt på den idén. Så nu ska vi sitta med varsitt ljus och sjunga "dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom" inför alla elever, personal och föräldrar. Nej det kommer inte alls bli pinsamt, men vad gör man inte för att bli omtyckt liksom?

Förresten! Jag fick kläderna från Gudrun Sjödén förra veckan och de var lovely! Lite jobbigt att inte få använda dem förrän efter jag öppnat paket med dem i på julafton. Tänk så snäll Kalle är som köper så fina saker till mig i julklapp.

Jag måste bara gå ner lite i vikt också så blir det bra. Fattar inte att jag kunnat gå upp så mycket! Men vissa kilon måste vara muskler (hoppas jag innerligt) för jag tycker jag ser skillnad ändå på förr och nu vid den här vikten.Men det kanske får bli ett litet medlemsskap i VK efter nyår igen.
Den här klänningen ska jag ha när jag går omkring i trädgården vid mitt fina hus och bakar bröd och ser så där ljuv och fräsch ut som man gör när man har nära till natur, odlar sina egna grönsaker, syr sina egna kläder (förutom de man köper från Gudrun), hämtar sitt eget vatten och tvättar både kläder och sig själv i en brunn med äkta lantligt källvatten som gör att man får en så fin lyster.
Visst låter det rimligt?

3 kommentarer:

Anonym sa...

låter som om ditt liv kommer att bli helt uuundeeerbaart efter flytten :)
Skönt att du är lite piggare :)
Kram!

Vadå? sa...

Din vision/dröm låter toppenmysig :) och KRYA PÅ DIG!

Anonym sa...

Verkar som om du inte alls gillar skolan där du går?