torsdag, december 27, 2007


Pust vilken lång jävla dag i ett blåsigt och kallt Mora! Marika, Emma, Catrin, Klara och Malin kom och hämtade mig vid 10.30 och då åkte vi in till Mora och fikade på Kaffestugan innan Klara skulle åka vidare till Falun.
jag är dock besviken på rean. REA rea Rea rea REA Rea står det överallt men inte fan är det så jävla mycket. HM's rea var pinsam, ett ställ kläder som varit på rea hur länge som helst. Men det är väl lika bra, jag borde inte shoppa något alls.
Men självklart kom jag hem med ett par kassar. Köpte en skitfin ljuslykta på Vackra hem som ser ut som den jag har från Marrakech design fast större och fyrkantig, en lång myströja på Cubus, nytt puder, ansiktsmask, ett diadem och hårspännen.

När Brudarna åkte hem igen träffade jag mamma och Karin och var kvar ett tag med dom. Vi fikade på Kaffestugan igen och sen åkte vi upp till Noret och handlade mat. Jag passade på att gå in till Djurmagasinet och köpte godis och leksaker till kaninerna. En stålboll att ha hö i och en liten boll att ha godis i som ramlar ut när de puttar på den med nosen. De har en sån i Malmö de tycker är kul. Köpte även en vetegroddsolja som är bra för pälsen eftersom Lilith inte har nån päls på bakbenen, frambenen och rumpan. Han ser helt störd ut utan päls, bara lite fjun har han kvar. Jag vet inte om han själv drar loss pälsen eller om det kan vara något annat. Jag ska prova oljan iallafall så får vi se. Jag minns att han för några år sen själv drog loss päls från frambenen men nu har jag inte sett om han gjort det.
Om det inte blir bättre snart får jag åka till veterinären så de får göra ett prov och se om det kan vara skabb.

Nu dricker jag ett glas rött vin och har ätit en babybel-ost. Så jävla goda de små ostarna är! Mamma lagar pizza och det ska bli supersmarrigt. Fast jag ville göra en laxrätt med förskpasta som är så äckligt jävla god! Gjorde den första gången häromdagen och det var himmelriket. Om någon tycker om kallrökt lax och färsk pasta och intresserad av receptet så let me know.

Vädret är piss, skit och helvete. Jag ville vara ute på sjön och åka spark och ta långa promenader och åka madrass nerför kapellbacken men nu är det plusgrader, pyttelite snö och en massa is. Det blåser sjukt mycket och man vill absolut inte vara utomhus.
Hoppas det blir lite bättre innan jag ska åka hem!

2 kommentarer:

Lena sa...

Lax och färsk pasta låter underbar, tar mer än gärna receptet!

LolitaRegina sa...

jag håller med ovanstående! är galen i lax och färsk pasta! :)