lördag, december 15, 2007

Den här veckan har verkligen varit sorglig med tanke på att allt roligt har tagit slut. Prison Break har säsongsuppehåll, Desperate Housewifes likaså. De sista träningarna för i år har varit den här veckan och så det allra sorgligaste: Sista dagen på Z-gården.

Det var iofs den bästa dagen att ha sin sista dag på eftersom den årliga julfesten gick av stapeln. Igår slog jag och Frida in en miljon paket som skulle vara till julklappsspelet och chokladaskar till personalen, eleverna och föräldrarna. Idag klädde jag långborden med pappersdukar, pyntade med julstjärnor, ljus och små guldstjärnor och satte belysning på spiraltrappans räcken.

Klockan 16 kom alla gäster och vi var nog ca 60 personer som trängdes men det gick hur bra som helst. Första drack vi lite glögg och sen sen var det dags för maten. Barbara hade gjort massor av julmat och det var så gott!

När alla fortfarande satt vid borden spelade Andreas och H gitarr och sjöng Walk on the Wild Side och Mer jul och sen spelade Andreas och Annina sjöng en annan julsång. Det var så himla mysigt och jag kunde inte tänka på annat än att jag inte skulle få spendera mina dagar på denna underbara gård mer.

Efter sången gick alla ner för att ta för sig av efterrätten och jag, Frida, S och H gjorde oss redo för vårt lilla uppträdande. S sjöng Tänd ett ljus, jag och Frida var back up vocals och H spelade gitarr. Tomteluvor hade vi också på oss minsann.

Sen var det dags för julklappsutdelning och jag fick en STOR chokladask och ett presentkort på Indiska! Perfekt, det ska jag spara tills i vår och köpa grejer till mitt hus! Av S fick jag ett julkort och ett pepparkakshjärta som hängde i ett snöre.

Sist på kvällens schema stog julklappsleken. Vi var sjukt många och det var sjukt många paket men jag fick inte ett enda! Nästan så att jag blev lite sur.
Tiden rusade iväg och festen drog över den planerade tiden men det verkade som alla trivdes och tyckte det var roligt.

Det kändes jättetråkigt att säga hej då till alla. Sperciellt eleverna. De har varit på mig hela veckan och sagt att de vill jag ska börja jobba där och att det kommer bli skittråkigt när jag slutar. Idag har S gått och kramat mig hela dagen och jag tror verkligen hon kommer sakna mig, och jag kommer sakna henne. Jag kommer sakna alla så mycket, de är så otroligt goa och roliga!!! När jag skjutsade C in till Malmö efter festen sa han att han tyckte det hade varit jätteroligt att lära känna mig och att han verkligen ville jag skulle komma tillbaks. Då ville jag nästan grina. Men jag har gett dem som mission att tjata på Andreas att anställa mig till sommaren. Jag gav dem iallafall en julgrupp som jag gjort där jag satt i ett foto på mig så de inte glömmer mig! Jag tog ett gammalt foto där jag har en massa piercingar och dreads.





Och nu sitter jag här, ensam eftersom Kalle är i Stockholm, och dricker julté. Har duschat och spelat tv-spel och ätit dansk choklad ur min megaask. Livsfarligt men som tur är tycker jag inte om jättemånga av godisarna. Många med marsipan och annat som inte är gott så de sparar jag till Kalle.
Imorgon ska jag, Eve och Lisa på julmarknad på LoftetLilla Torg. Jag tror det kommer vara riktigt mysigt och jag hoppas det finns något fint jag kan köpa.
Jag ska även köpa de sista julklapparna och fixa mina julisar till julklappsspelet med grannarna på söndag. Vi har haft adventsgrannmys varje söndag nu och det är jättekul. Kommer sakna att dem när vi flyttar till hus. Vi umgås inte jättemycket men man springer på varann i trappen och småpratar lite och så har vi ibland sånna myskvällar. Hoppas vi får bra grannar i Veberöd också!

Nu ska jag lägga mig och läsa min läskiga bok och dricka mitt oläskiga té!

1 kommentar:

Vadå? sa...

Mååh vad kul att vara så upskattad! :] Håller tummarna för att du ska få jobba mera där sedan!