onsdag, december 12, 2007

Jag har halsbränna och undrar varför alla hemska saker ska hända mig. Först ränndreta och sen halsbränna, vad kommer härnäst? Cancer?
Det är skitjobbigt att träna när man har halsbränna, speciellt när man ska hjula och stå på händer. Men jag får väl skylla mig själv eftersom jag åt typ ett halvt pepparkakshus idag. Vi gjorde ett så fint på gården förra veckan som vi skulle ha till julfesten, men små möss har ätit upp alla godisarna på det så det var så fult att det var lika bra att äta upp det direkt.

Imorgon åker Kalle till Stockholm för att gå på begravning. Jag ska alltså vara ensam hemma denna helgen. Oj oj oj säger jag bara. Jag undrar vad jag ska hitta på för galenskaper... Kanske ska jag hyra film på fredag eller något annat crazy! På lördag blir det kanske utgång med dans på Wonk om någon är intresserad av att slå följe.

Jag pratade med min fina vän Mercedes idag på MSN och jag fick en bild på hennes supervackra dotter. Hon är nog den mognaste och mest medvetna ungen som finns. Hon har så stark vilja och är så otroligt smart. Och söt som sjutton är hon också så henne får Mercan hålla hårt i!
Bilden är från i måndags när de hade eget Nobelfirande i skolan och hade egna teman osv. Vilket underbart sätt att lära sig på! Och kul att barnen får vara lite extra fina och ha det lite speciellt.
Jag vill också ha ett barn som Manuela, men tyvärr har jag ju inte rätt gener för det.


Och på tal om barn! Lisa berättade för mig ikväll att man kan ladda ner julsånger som barn sjunger till mobilen och ha som ringsignal! Vem i helvete vill ha det? Inte ens nåt barn man känner. Jag hatar när barn ska synas och höras så där mycket. På tv har jag sett reklam för nåt program som heter Svenska hjältar tror jag och där kan man se en unge som berättar om hur han har gjort nåt hjältedåd och jag vill ha ihjäl honom på studs!
Och nåt av det värsta jag vet är när jag är i Kättbo och radion alltid är inställd på radio Dalarna och det har ett ring in-program varje jul där barn får ringa och prata med tomten. Men åååå vad jag lider! Värst av alla är de lillgamla jävlarna. Finns det något värre än lillgamla ungar?
I Kättbo finns det en unge som är lillgammal och ser ut som en gris. En gång var jag med i kyrkan och tittade på när Marre och Elli repade dans inför ett uppträdande och då var grisungen med. Det var problem med något med dansen och de hade lite bråttom med att fixa till det eller hur det nu var. Och helt plötsligt kläcker kultingen ur sig:
- Ja annars är det klippt!
Jag dog på fläcken. Sättet hon sa det på fick mig att vilja krypa ur skinnet för att ha något att strypa henne med.
Hmm finns det något mer jag hatar med barn? Ja massvis men jag måste lägga mig snart. Jag skulle kunna fortsätta med rödhåriga barn men då blir jag kvar hela natten.
Men Marika berättade en bra sak för mig häromdagen. Om två rödhåriga skaffar barn (vilket borde vara strängt förbjudet) så är det bara 20% chans att ungen blir rödhårig och man förutspår att om 50 år kommer det inte finnas några rödhåriga kvar! Jag ska sköta om mig själv bättre än bäst så att jag lever i 50 år till och får uppleva en värld utan rödhåriga!


Och med de orden lämnar jag er för ikväll och vi alla kan sova skönare än på mycket länge med denna nya vetskap.


GODNATT!

9 kommentarer:

Anonym sa...

vilket underbart inlägg, jag skrattade tills jag fes och ja jävlar... nu kommer hela min dag bli fantastisk, ska drömma om grisungen hela dagen!

peace!
/emmi

Anonym sa...

ja, jag håller med Emmi super inlägg!! och dessutom är min dotters bild med.
Kram & puss

Anonym sa...

ensam? ring R..

Mayumi sa...

För att inte tala om nyfödda som ser ut som fula trollungar :)
Men bara för att vi liksom kan kalla oss släkt nu så ska jag se till att uppfostra mina barn till att bli riktigt gammalmodiga och sen be dom umgås med sin mysiga faster EXTRA mkt när vi kommer till Kättbo ;) *muahahahaha*

Anonym sa...

Hej! Tack för din kommentar, jag får ta o be henne ang rökelserna :)

Jenny Shima sa...

Förutom lillgamla barn är barnkörer som sjunger julsånger ondskans påfund.

Anonym sa...

uäääh du tycker att jag har fult hår :((((
Nu kan det här inte vara min favoritblogg längre, tyvärr! :(

Anonym sa...

hahahah, ok underbart inlägg skratatde så jag höll på gå åt. Även när jag läste de där om Rödhåriga. Då påmminde så sjukt mycket om min syster i din argument där. Eftersom både jag och brossan är redheads och hon själv blond är hon 100% säker på att hon kommer få en rödhårig unge + atthon altid skarttaråt utvecklinsgstörda barn osv vilket gör att hon är 100% säker på att hennes barn kommer bli så. Jadu, de inte lätt att vara min syster.

Anonym sa...

Dessutom är barn outbildade. allt som barn kan jag göra bättre

/Manu