fredag, december 21, 2007


Nu sitter jag i burspråket och myser. Utanför är det helt vitt och solen skiner så det gnistrar så vackert i snön. Jag har inte varit ute eftersom det är nästan 15 minusgrader men jag ska ta en runda med Elvis snart.

Tyvärr är jag ganska förkyld fortfarande. Vaknade 7.30 imorse och kunde inte andas så jag fick gå ner och ta nässpray. Men sen gick jag och Elvis upp och la oss igen. Elvis sover helst till 12 om han får. Jag kunde dock inte somna på länge eftersom jag har en jävla helvetes hosta. Drygt att vara ute i så kall luft som det är idag när man redan är känslig i hals och näsa.

Mamma ska snart åka och jobba och jag ska som sagt gå ut med Elvis och fota lite. Sen ska jag nog pimpa mina julklappar med massa snöre och sånt fint och ikväll ska jag laga wok.
Imorgon ska vi laga tapas och det ska bli supernajs. Hoppas på att Marika kommer förbi imorgon så vi kan byta julisar, och om hon ska till Mora kan jag hänga på dit en sväng.

Ååå ni skulle se det jag ser just nu! (Bilden är från förra året) Ljusblå, klar himmel, frostiga träd och så glittrar det överallt! Nej nu måste jag klä på mig pälsen och Elvis och gå ut!

Inga kommentarer: