onsdag, april 08, 2015

10 år

Idag är det 10 år sen jag och Kalle träffades. Helt galet ju, 10 år!! Tänk om någon sagt till mig att ikväll kommer du träffa den du ska gifta dig, köpa hus och få barn med när vi var på väl ut på Möllan den kvällen. Känns så konstigt, som ett helt annat liv. 

Såklart har vi våra ups and downs som alla har men jag har aldrig någonsin tänkt tanken att inte leva med Kalle. När jag försöker föreställa mig det så ser jag mig som evigt singel och som sover med barnen varenda natt. Kalle är min stora trygghet och vårt liv är väl inte speciellt spännande eller flashigt men jag trivs så jäkla bra. Kalle är en underbar person och jag uppskattar honom inte så mycket som jag borde, det finns nog inte många som honom där ute. <3

Vi firar 10-årsdagen med att inte ses alls. Han åkte till jobbet tidigt imorse och jag jobbar natt, men vi får mysa lite extra i helgen och sen har vi ju vårt stora fir i augusti - bröllopet.


4 kommentarer:

Träningsblogga - Ida sa...

Fina ni är!

Anonym sa...

Vad fint skrivet! Tänk att jag träffa dej bara av slumpen och nu har vi en hel familj tillsammans! Kan inte tänka mej ett annat liv. Du är bara bäst!
/Kalle

Jenny Shima sa...

Det är härligt att känna så och jag har turen att veta precis hur det känns. Jag tror att det är när man minst anar det som man träffar rätt person. Ni är jättefina ihop och ni har två fina barn att vara glada för.
Stort grattis till er:)!

Anonym sa...

Så fantastiskt !!! Ni är så fina tillsammans och har byggt en fin familj. Allt respekt <3 <3
Mercedes,