tisdag, april 07, 2015

Som en 90-åring

My God så stel jag har varit idag! Långpasset på asfalt i högre fart än normalt på långpass tog en del på kroppen. Stel i benen, höfterna och rumpan och eftersom vi haft både utbildning och APT idag så blev det sex timmars sittande och det är jag inte van vid. Varje gång jag skulle resa mig kände jag mig som en pigg 90-åring...

Jag har börjat se en ny serie, Penny Dreadful, någon som sett den? Jag har bara sett två avsnitt än men hade förväntat mig något helt annat och vet inte riktigt vad jag tycker. Trodde det skulle vara en riktig Linnea-serie och det är det väl på ett vis men jag vet inte.. Får nog ge det ett par avsnitt till.

Jag har egentligen inget att skriva utan känner mig mest trött. Sov soffan när barnen såg på film innan men ändå är jag jättetrött och kunde lagt mig för en timme sen, inte likt mig alls. Men nu ska jag sova iallafall, imorgon väntat en springtur och sen ska jag jobba natt igen.

En favoritbild på min familj från i somras. De är så fina allihop. <3

3 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Haha, "som en pigg 90-åring".Jag är också stel, mest hela tiden faktiskt. Men jag får skylla mej själv, har ju maskat en del med löpningen hela vintern och det betalar sej nu när jag kommit igång igen. När jag skulle kliva ur bilen när vi åkt från Dalarna var knäna typ stelopererade :D

Sjuuuukt fin bild förresten! Förstår att det är en favvo.

Linnéa sa...

Jag borde verkligen yoga eller nåt, men det blir aldrig av! Är så jäkla stel jämt!

Jenny Shima sa...

Själv blir jag snart omsprungen av en 90-åring med rullator men det finns ju orsaker till det :).

Det tar ett tag innan Penny Dreadful tar sig men jag tycker att det är en helt ok serie med mycket referenser till både Dracula och Frankenstein.