onsdag, april 01, 2015

Planering

Har ni blivit lurade idag? Det har inte jag, vad jag vet iallafall. Har inte lurat någon heller, jag är för dålig på att hålla masken för att ens försöka.

Annars är det mest planering som gäller, inför bröllopet och Projektet. Jag och Ninni har skickat idéer fram och tillbaka och har bokat in en kick off nästa helg! Klart vi måste ha en kick off. Sen så skickar jag och tärnorna bilder till varandra på fina tärnklänningar. Jag har inga "krav" förutom att de ska matcha varandra på något sätt så man ser att de hör ihop. Viktigast är att de känner sig fina och bekväma men det hade varit kul om de hade varsin likadan klänning fast olika färger eller lika färg i olika modeller. 

De här klänningarna tycker jag hade passat jättebra! Snygga, enkla och vackra färger.

Och jag föll pladask för en klänning igår! Jag följer Zetterberg på Instagram eftersom de lägger upp en hel del brudklänning och igår la de upp en riktig dröm! Inte too much men väldigt speciell. Jag vill ha något enkelt med "det lilla extra" och den här klänningen är verkligen det. Sen får jag ju se om jag passar i den och hur den känns på såklart, men alltså kolla..

Helt underbar, kärlek vid första ögonkastet.

Och så håret.. I lördags tittade jag, Ninni och Elin ut vilken färg och längd på löshåret som jag ska ha och sen tänker jag mig det enkelt, utsläppt, vågigt med någon fläta/hårsmycke/blomma. Tärnorna ska få hjälpa mig med hår och smink så jag ska beställa håret imorgon så vi har lite tid att öva. 

Så så vackert...

Skor får jag lite panik över. Hur ska jag hitta fina skor??? Inte för höga, helst inte kritvita, öppna över foten, inte ballerina, enkla men ändå speciella... Länka gärna med tips om ni har!

Nu ska jag kolla senaste The Walking Dead och släppa allt planerande ett tag.

3 kommentarer:

Ninni sa...

Du vill alltså att det ska se ut som att vi ska uppträda på Mellon?! Haha!!

Linnéa sa...

Va?!? Tycker du inte det är fint????? :)

äppelblomman sa...

Näpp ingen lurning här inte;-)

Klänningen! Wow, skitsnygg!
Gud va jag är avis! Vill också gifta mej igen! Detta pirr och planering innan! Gud så roligt!
Du kommer vara såååå jävla snygg!

Puss och kram K