söndag, april 12, 2015

Hej hej, här är jag!

Jag fattar inte att det redan är söndag!?! Hur gick det till? Det var ju nyss som jag åkte hem från jobbet i fredags och var så glad över att det var helg. Fredagen var lugn, hämtmat och mys i soffan och alla sov kl nio men jag lyckades vakna lagom till Ack Värmland iallafall. 

Igår var det ju helt underbart väder, så varmt! På förmiddagen fixade jag med lite tvätt och bakade och förberedde lite då vi skulle ha gäster på kvällen och sen blev det en löptur med premiär av shorts och t-shirt! Så himla skönt att springa i. Egentligen var tanken ett tröskelpass men vädret var så härligt att jag valde ett distanspass för att verkligen njuta av solens strålar. Lyssnade på en dokumentär om Eddie Meduza samtidigt som var rätt rolig. 10 kilometer blev det och jag kunde sammanfatta löparveckan till 50 kilometer.


På kvällen kom Ernhakarna och vi hade kick-off för nya projektet. Nu är det på g, snart lanseras det! Sjukt spännande, lite småsaker kvar att fixa bara och sen kör vi. Vi drack bubbel på uteplatsen, barnen hade pannkaksfest och sen åt vi ostar, räkor, charkisar, västerbottenostpaj, kex och baguette tills det sprutade ur öronen. Tur jag hade bakat kladdkaka också... Barnen leker så sjukt bra, de är fyra stycken och bråkar aldrig. Det är så härligt för de tycker så mycket om varandra och är väldigt snälla mot varandra och man märker knappt av dem. Ett härligt gäng helt enkelt. 

Jag tog knappt några bilder med mobilen igår, mest med stora kameran faktiskt men här är en bild på mig och Chibs iallafall.

Idag har vi sovit lite längre, solen skiner men det blåser lite idag. Inga planer har vi, så skönt! Få se vad vi hittar på.

3 kommentarer:

Träningsblogga - Ida sa...

50 km! Vill också ha såna löparveckor!!! Men snart så, ska bara rehabba klart... Obs, ej bitter! ;)

Anonym sa...

Riktigt bra löparvecka! Härligt! :-)

Kram M

Linnéa sa...

Tackar, ja det blev måndag kilometer!