tisdag, april 14, 2015

Lite nytt

Jag gillar HM's träningskläder väldigt mycket, prisvärda och snygga och de flesta är väldigt sköna och sitter bra. Ett bra alternativ när man egentligen inte behöver något men känner att det vore kul med lite nytt ändå. 

Jag gjorde en liten beställning igår på shorts och linnen som kommer att vara snygga att kuta omkring i i sommar.


Bland annat de här seten. Shortsen har inbyggda små tights under och det finns matchande linnen till, väldigt snyggt. Jag har de svarta sen innan men beställde linnet nu och shortsen och linnet på vänstra bilden också. 

3 kommentarer:

Alex sa...

Jag är fasiken lite förvånad över H&M's träningskläder, för i jmfrls med deras vanliga kläder känns träningskläderna sjukt prisvärda. Jag har ett par tajts jag haft i snart 4 år och de ser knappt använda ut.

Charlotta Sofia springer och trimmar sa...

Vilket sammanträffande, skrev precis ett inlägg där jag bad om tips på träningslinnen som inte korvar upp sej:) Sitter de där där de ska?
Fast sen är det ju klart, det skiljer sej ju från kropp till kropp hur de sitter. Mitt problem är att jag har ganska liten byst men en putmage så magen blir...erhm.. högsta punkten. Det finns liksom inga tuttar för linnet att vila och hänga ned ifrån.. Haha, sorry för mycket info om min anatomi :D

Linnéa sa...

Alex: eller hur!? Över förväntan!

CharlottaSofia; ja det är inte lätt med träningskläder. Jag gillar ju att nätshoppa och då går det ju inte att hoppa runt i provrummet och se om de sitter som de ska. ;)