tisdag, november 11, 2014

Abstinens

De senaste veckorna, över en månad, har jag ätit MASSOR av socker. Sjukt mycket godis och bakverk har slunkit ner men utan dåligt samvete faktiskt vilket är nytt för mig. Jag har tillåtit mig själv att stoppa i mig vad jag velat ha och även om det är sunt att inte ha ångest över det man äter så är det inte hälsosamt med så mycket socker. Idag har jag inte ätit några onyttigheter utan bara bra mat och jäklar vilken huvudvärk jag haft ikväll och det beror säkert på att kroppen vill ha sitt gift. Sjukt egentligen. 

Idag har jag haft medarbetarsamtal med min chef och skrivit på papprena för min nya anställning.

Jag och Nemo spelade Skylanders ikväll och kom en bra bit. Och jag är så imponerad av hur duktig han är på att spela! Han har lärt sig två olika kontroller på nolltid och är skitduktig på att förstå och sammarbeta med mig i spelet. Det var så roligt för vi kom till en lite större, svårare fiende och Nemo blev helt till sig och började skrika: Nej jag vågar inte, jag kan inte! Men jag peppade honom och vi samarbetade och fixade det. Efteråt sa han: Mamma, när vi kom till den gubben blev jag helt nervös! Ha ha, han är precis som jag när jag spelar typ Resident Evil.

2 kommentarer:

Ninni sa...

Så roligt!! Det är spännande att följa deras utveckling!

äppelblomman sa...

Mmm vet precis hur du känner dej... Jag försöker hålla mej ifrån det där sockerträsket för jag vet hur jag mår... Men det är fan inte alltid så lätt:-(

Guuud va kul, GRATTIS!!

Kram K