söndag, november 09, 2014

Skylanders

Nemo har spelat Skylanders hos sin kompis Cedric och pratat jättemycket om att han vill ha ett sånt. Vi tänkte att barnen skulle få det i julklapp men eftersom jag själv är en tv-spelsnörd så kändes jul väldigt långt bort. Igår satt jag och kollade på Blocket och hittade ett Wii U med kontroller, game pad, två spel plus Skylanders och fyra gubbar. Så vi bestämde att barnen skulle lägga 700 kronor var av pengar de sparat sen födelsedagar och annat och så la vi till resten. Och igår åkte Kalle och köpte spelet och oj vilka glada barn vi har. Och duktiga! Nemo lärde sig den nya kontrollen i ett nafs och vi spelade hela kvällen igår.

En väldigt mysig lördagkväll hade vi, med supergod mat i form av pasta Alfredo och så drack vi Complicity till. Idag har vi mest varit ute i det härliga höstvädret. En kompis från förskolan som bor ett par hus bort kom förbi precis när vi skulle gå ut så hon hängde med oss till Körsbärsdalen för att plocka enris. Efter att Nemo trillat i bäcken så gick vi hen och var ute en stund till innan vi gick in för att Nemo absolut ville visa Olivia Skylanders.

När Kalle kom hem efter dagens jakt så fick han paket och Fars Dags-fika i form av gårdagens kladdkaka. Nu ska jag laga mat från en mexikansk kokbok som jag lånade på bibblan i veckan, fajitas med chipotlekyckling.Inga kommentarer: