fredag, november 07, 2014

Fredagstrött

Japp jag är fredagstrött som vanligt, trots att jag haft en sjukt lugn vecka. Jobbade bara i onsdags och då hade han jag skulle jobba med åkt hem till sina föräldrar så jag fick massor med tid till att i lugn och ro komma ikapp med det administrativa arbete som tillkommer när man är kontaktperson. Skriva journaler, räkna pengar, få ordning på kvitton... Men skönt att ha det gjort, alltid lite nervöst att ha ansvar för någons pengar.

Idag drog jag och barnen till Ikea för att köpa varsin stol till dem. Jag är så sinnessjukt trött på att de kladdar ner dynorna på stolarna. Igår satt Leon och åt mini-köttbullar med fingrarna och stödde sig med handen på dynan och då bad jag honom att ta bort handen därifrån för att inte smutsa ner. Vet ni vad skitungen gör då?? Torkar demonstrativt av hela handen på dynan!! Det är mycket sånt nu, idag på Ikea stod han med munnen mot kundvagnen och jag bad honom att ta bort munnen och vad gör han? Börjar skicka på kundvagnen.. SUCK! Annars hade vi en mysig dag, köpte lite smått och gott och fikade.

 
Vi hann med en storhandling på vägen hem och sen har vi myst hemma resten av dagen. Byggt pussel, satt ihop stolar och lagat Joakim Von Ankas ostburgare. Nu kollar vi på Draktränaren 2 och om jag inte virkar eller något kommer jag garanterat somna.

Inga kommentarer: