lördag, november 08, 2014

Nytt rum

Vi bor ju i en skånelänga och vi har ett rum som liksom aldrig varit något riktigt rum och det är utrymmet mellan tv-rummet och Leons rum. Det är som en hall dit en av stalldörrarna går och där är också trappan och dörren till utbyggnaden där det finns toalett och tvättstuga.

Vi har ju nyligen målat spiraltrappan svart och tagit bort panel på väggen och målat med kalklitir och det blev superbra. Men det har ändå känts för tomt och det har varit ett svårt utrymme. Det har liksom inte blivit något alls av det utan bara någonstans att ställa saker och gå igenom. Men en idé har sakta växt fram i mitt huvud och idag blev det färdigt. 

Jag har länge spanat på en matta på Ellos med gåsögamönster som var rätt dyr men med en 40% rabattkod så slog jag till. Sen har vi flyttat kökssoffan så den står under fönstret och även köksbordet har flyttat dit. Det runda bordet består av två halvmånebord så jag satte det ena vid soffan tillsammans led stolarna vi köpte igår och andra delen ställdes mot väggen under trappan. Det blev riktigt bra och det känns mer som ett rum nu! 

Barnen verkar gilla vår nya seating area. De satt länge och väl där och pysslade och det var riktigt mysigt.

3 kommentarer:

äppelblomman sa...

De blev superfin! Älskar er skånelänga, ni verkar ha de sååååå mysigt!
Kram K

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Ser ut som det var just ett sådant rum ni behövde. Härligt

Helena Nimbratt sa...

Jag har alltid drömt om en skånelänga!!