lördag, november 29, 2014

Kränkt vit medelålders man

Ja ni känner säkert igen "typen". Lätta att spotta och otroligt irriterande att ha att göra med vilket jag hade idag i form av en vikarie på jobbet. Vi skulle jobba ihop med en person man måste jobba på ett väldigt speciellt sätt med, med ett mjukt sätt och otroligt mycket tålamod. Men den här mannen dundrade på med sin tuffa stil vilket resulterade i utbrott och att jag har fått knytnävsslag i huvud och nacke samt en smäll mitt i ansiktet. Ingen fara på taket, lite öm i näsan bara. Detta hände i förmiddags och ju mer jag tänkte på det under dagen desto mer irriterad blev jag. Jag verkligen AVSKYR människor som måste gå på och vara så jävla tuffa och hårda och... Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Men en sån typ som vet allt, har alla rätt och aldrig skulle kunna ändra sig. Jag tog upp det med en annan kollega som jag litar på och han tyckte absolut inte att det var okej och jag ska ta upp det här på konferensen vi ska ha på tisdag. Jag är lite feg när det kommer till sånt och kände först lite att jag vill inte vara "den nya" som klankar ner på andra som jobbat längre än mig men nej, jag känner i hela kroppen att det var fel. Personen vi jobbade med är väldigt självdestruktiv och får ofta utbrott men har faktiskt aldrig *peppar peppar* fått det med mig och jag tror faktiskt att han inte fått det idag heller om jag jobbat med någon annan. Är ni bra på att ta konflikter på arbetsplatser? Stå upp för er och säga vad ni tycker?

Ingen bild som har med inlägget att göra men Leon är så sjukt söt när han sitter hos Lovikk som numera bor handikapp/åldersanpassat. <3

2 kommentarer:

Ninni sa...

Jag har blivit bra på att ta upp saker och lärt mig vilka saker man inte ska ta upp men framförallt HUR man ska ta upp konflikter. Men jag har gått på många nitar innan jag kom hit!

Elin Falander sa...

Jag är så helvetes jävla dålig på att ta upp saker på jobbet. Tänker så ofta saker som jag verkligen BORDE ta upp, men nä. Har till och med gått hos psykolog och försökt lära mig hur jag ska tänka, men nä. Feg som aset. Och då vet jag ändå att jag tänker sjukt vettigt och bra. Bajs.