fredag, november 28, 2014

Julklappar

Har ni börjat köpa julklappar än? Jag har inte ens börjat!! Senaste åren har jag varit så himla duktig och varit klar typ nu men i år... Suck! Eller jag beställde första klapparna igår, barnen ska få Disney Infinity och jag hittade ett Black Friday-erbjudande på Spelbutiken.se. Ett startpaket för 418 kronor, riktigt bra pris. De ligger på 600-700 i de affärer jag tittat innan. Först tänkte jag köpa begagnat men risken är ju att man får något som inte funkar, speciellt när det är barn som spelat som kanske inte är så försiktiga. Men iallafall, nu är julklappsinköpen igång och jag har luskat lite i vad som önskas av andra så jag hoppas det snabbt blir avklarat! Förutom startpaketet beställde jag tre extrafigurer också, jag längtar redan tills vi ska spela!


2 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Jag köper bara julklappar till sonen men än så länge har jag inte handlat något.
Jag ger inget till vuxna människor och jag vill inte heller ha något. Jag är inte så glad för julen överhuvudtaget och hade det inte varit för julmaten och besök på diverse julmarknader hade jag helst skippat julen helt.

Helena Nimbratt sa...

Skönt att vara igång med klapparna ... Detta är det värsta jag vet. Jag vill att alla ska bli nöjda och jag vill inte stressa en lyckas aldrig riktigt med allt.