lördag, november 15, 2014

Hurra!

Efter springturen i torsdags då jag fick så ont medan jag sprang så hade jag bara lite ont efteråt men det gick snabbt över och sen har jag inte känt någonting. Tanken var att vila veckan ut men imorse när jag druckit te fick jag ett enormt springsug och var bara tvungen att ge mig ut. Sjuk känsla, det trodde jag inte jag skulle få vara med om för några år sen! 

Iallafall, jag gav mig ut på en lite snabbare femkilometersrunda och till min stora glädje kände jag INGENTING i foten! Så glad jag är, och lättad! Började nästan tro att något gått sönder där inne. Men nu känner jag mig på banan igen och även om jag ska ta det lite försiktigt så ska jag börja med "riktiga" pass nästa vecka. Nu har jag ju bara sprungit lite kortare rundor i dagsformstempo.

Mallade mig idag med mina fina t-stort och det var väldigt många som var ute och promenerade i skogen trots att klockan inte ens var nio en lördag. Oj så imponerade de blev!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det behöver ju inte vara något som gått sönder, men efter ditt grymma marathon kan du ju ha översträngt något.

Missförstå mig inte; SKÖÖÖNT att det kände så bra! Men ta det lugnt och lyssna på kroppen. Den behöver återhämta sig ibland. :-)

Kram M

Ida sa...

Åh vad härligt!