onsdag, november 12, 2014

Tandläkarväder

Vilken grå dag det har varit, det blev aldrig riktigt ljust. Jag och barnen har varit lediga och förmiddagen spenderades i köket där vi bakade två olika sorters knäcke och chokladbollar, allt glutenfritt. På måndag ska vi till dietisten så det är snart dags att köra igång med nya kosten. 

Efter att ha tvättat bilen (sjukt många vuxenpoäng, PLUS att jag blev medlem och får 40 kronor rabatt vid varje tvätt) så gick vi ut på en ganska lång skogspromenad för att rasta de rastlösa barnen. Fattar inte vad de varit med dem idag, sjövilda och dryga om man får uttrycka sig så. Efter promenaden och innan middagen hade vi lite lugn tid, de med varsin iPad och jag virkade, då satt de faktiskt stilla. 

Jobb imorgon och fredag och så jouren lördag till söndag, så ser min helg ut. Imorgon ska jag på mitt första genomförandeplansmöte och det känns lite nervöst men jag hoppas det ska gå bra.

Igår hade Bilbo rymt och imorse när jag skulle fånga honom så attackerade den satans gnagaren mig. Alltså på riktigt, så som kaniner slåss med andra kaniner. Lustigt att han som är kastrerad är den mest aggressiva? 

2 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

AAAJJJ!!!

Charlotta Sofia springer och trimmar sa...

Ajajajaj! Kaniner är så himla fina och gulliga men de kan verkligen vara sjukt våldsamma om de vill, de där tänderna och de där bakbenen alltså.. Tror jag fortfarande har något ärr på underarmen efter barndomens kanin.