lördag, november 15, 2014

Framsteg

Fredagsfeeling trots jobb till 19.30 idag. Jag hann hem till två pyjamasmysisar och vi såg en film och åt popcorn. Det var en bra jobbdag och det känns som jag kommit en bra bit med vår boende som är väldigt utåtagerande. Förut har hen provocerats en del av att jag varit där och det har hela tiden känts "på gränsen" och jag har fått vara på min vakt hela tiden för att inte bli påhoppad. Idag var hen på jättebra humör och närmade sig mig på ett helt annat sätt och allt var väldigt avslappnat och vi hade roligt. Klart jag är uppmärksam på signaler men det känns ändå cirka 100 gånger bättre. 

Jobb imorgon igen men jag har jouren och börjar inte förrän klockan tre. Det står eventuellt julmarknad på Svaneholms slott på agendan om öppettiden passar. 

Nästa vecka är det dags att lägga om kosten för Nemo. Sprang på den här mixen idag och blev nyfiken men jävlar vad dyrt! Hur är det med bidrag i Skåne? Har hört att i vissa landsting (?) får man hämta ut en hel del produkter gratis på Apoteket men har också för mig att det inte gäller här? Någon som vet?

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag vet inte hur det är med glutenfritt men kolla med dietisten ni varit hos. Vi har fått hämta ut högenergi shakes/bars och annat till Noa. Vi har fått på recept an hans dietist eller Nutritionsläkare.
Elin