söndag, juni 01, 2014

Juni

Idag insåg jag att det faktiskt är sommar, på riktigt. Den här våren har gått så makalöst fort att jag inte hunnit med. Men nu är det juni och det innebär sommar, semester, Malmömilen, Dalarna, SEMESTER. Helt sjukt underbart. 

Imorgon är jag ledig, har ett möte på jobbet och sen funderar jag på om jag skulle cykla en sväng. Spara lite på benen efter dagens tvåmilatur. Jag insåg precis att jag är en sån som springer TVÅ MIL som TRÄNING på FÖRMIDDAGEN med bara fn PROTEINSHAKE som bränsle. I SOL. Jag älskar dessa insikter!!

Ikväll grillade vi så gott så gott. Kycklingspett marinerade i sweet chili med sesamfrön på och till det sallad, morot som jag fixat i veggietwistern, sweet chilisås och jordnötssås. Jag var galet hungrig och inhalerade maten, jag äter alltid för fort. 

Nu är det sovdags. Kroppen är härligt trött, benen doftar av Ormsalva med chili och arnica och jag ser fram emot en solig dag imorgon igen.

I torsdags stötte jag till ett strykjärn i typ en halv sekund och jag är helt svullen och såret är lite "äckligt". Hur sjukt??

Inga kommentarer: