söndag, augusti 15, 2010

Vilken dag det blev! Jag var så sjukt uttråkad på förmiddagen, det regnade, inget hände, inget fanns att göra... Kalle var ute och fixade med kaninhagarna och jag hade en rastlös Nemo på halsen.

På eftermiddagen cyklade vi in till byn och handlade ett par grejer och så satte jag igång med ett till storkok, broccoli- kassler- och ostsås. Då kom grannarna in med ett par av barnen och de lekte med Nemo och han hade så kul och kiknade av skratt. Fast de är mycket äldre tycker han verkligen det är roligt och det känns skönt inför kommande dagisstart. Man vill ju gärna inbilla sig att ens barn kommer vara ledset och sakna en sjukt mycket men det kommer väl vara tvärtom. När grannarna gick hem tog de Nemo med sig så jag fick lite tid att förbereda en älgstek och städa ur en av kaninburarna. Då rymmer givetvis Leo och vi höll på en lång stund med att fånga in honom. Jag hämtade grannflickan som förstärkning så det gick tillslut.

Nemo var dödstrött efter allt lekande så jag la honom direkt vi ätit middag och han somnade direkt. Sen plockade jag ihop alla leksaker som låg utspridda som om en tornado farit fram och nu sitter jag här. Klockan 21 är det Law and order - SVU och ikväll är Michael Scofield med så jag måste se! Efter det blir det nog ett PB-avsnitt innan det är dags för sängen.

1 kommentar:

Lina sa...

Trevligt med lite avlastning i form av lek :)