torsdag, augusti 26, 2010

Jag hann inte blogga igår för Nemo vaknade och var snorig och jätteledsen så jag hade fullt upp med honom. Snoret rinner idag också men han är ändå pigg. En dag på Kyrkis och sen blev han förkyld. Det jobbigaste med barn är alla jävla baciller då går omkring med.

Marika var iallafall här igår och passade Nemo när jag var och klippte mig. Sen passade hon honom när jag klippte gräset och underhöll honom när vi var och handlade. En riktig klippa, ibland är det bra med ett par extra händer. Jag handlade till min fest igår och jag tror maten kommer bli uppskattad, jag hoppas det iallafall. Nu längtar jag sjukt mycket till att se hur alla klätt ut sig och till att få festa loss lite.

Igår blev äntligen kaninhagarna klara! Lite finputs kvar bara men vi kunde släppa ut alla kaniner igår iallafall. Istället för tre hagar är det två, en stor och en lite mindre. I den stora bor Leo, Charlie, Herr Kanin och Lucia och så bor Hilde och Dino i den mindre. Det är så fint och Kalle är verkligen världens duktigaste, som han har slitit med detta!

Idag blir det lite Malmöfestivalshäng på eftermiddagen. Jag har inte bestämt mig för om vi ska åka in med bussen eller om vi väntar tills Kalle kommer hem så vi åker alla tillsammans. Vi tar med Marika ut hit igen och imorgon ska jag dammsuga och börja fixa maten och göra en spellista tills på lördag. Fullt upp!

Inga kommentarer: