söndag, augusti 22, 2010

När jag skrivit ett personligt inlägg har jag alltid lite småångest över det och är lite nervös över hur det ska mottas, vilka kommentarer det ska få, OM det ens får några kommentarer, Men så loggar jag in och läser varenda ett av era fina, snälla, underbara, fantastiska ord och blir så rörd och glad. Och så såg jag att Karro och Ninni kommenterat även i Saras blogg och det var så fint gjort av er tycker jag. Och sen blir jag ledsen över att ni ofta känner precis likadant för det är så onödigt! Friska, snygga och härliga är vad ni är allihop och jag själv ska banne mig in på den listan i mina egna ögon också.

Jag vill sluta jämföra mig, sluta nojja, sluta vara så fixerad hela tiden. Jag är JAG och vill inte vara någon annan egentligen. Jag har kvalitéer som andra kanske avundas, samtidigt som jag avundas deras. Och det är väl så det ska vara, ingen kan vara perfekt utan vi ska komplettera varandra!

Jag älskar att blogga och läsa bloggar av just den här anledningen. jag kan få ur mig mina konstiga tankar och sen bli peppad till tusen av er. Sen kan jag själv peppa med några väl valda ord när det behövs i någon annans blogg.

Jag ska bli bättre på att ge andra komplimanger för jag tänker ofta saker om de jag träffar, saker jag hade velat höra om någon tänkte det om mig. Som att Ninni var jättesnygg i sina nya byxor och fått en mycket mer fit kropp när vi sågs sist. Men det blev aldrig av tyvärr.

Tack vare era kommentarer och pepp ska jag nu ge mig själv ett löfte: Att sluta klanka ner på mig själv och jämföra mig med andra, Jag ska inte gå och känna mig ful och fundera över hur alla andra ser på mig. Jag ska inte begränsa mig som jag gör nu, och är jag missnöjd med något så får jag göra något åt saken!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag avundas dig för att du är en underbar mamma, du är kreativ och för att du är så himla inspirerande!

Anonym sa...

Du är helt underbar Linéea!!! Jag fattar inte att du inte fatta det... Du är inte bara vacker utan du är smart och super duktig mamma, du är modig, du är rolig och väldigt kreativ.
Jag tycker att du är tillräklig smart för att ändra på sättet att se dig själv!!! Om Om Om du inte lyckas nu så kan jag garantera dig att efter 40 så skiter man i vilket, man struntar i vad dem andra tycker om en och det är en ganska skönt befrielse känsla. Jag önskar att du kan börja med det lite innan 40 års ålder, börja nu!!! Jag har sagt till dig många gånger att du måste titta på dig i spegeln, på riktig. Alla vi andra tycker att du är så himla häftig.
Kram.
Mercan.

Lilla Anna sa...

det är väl märkligt att man e sån.. Känner också igen mig. Jag ser alltid det fina hos andra, sällan eller aldrig hos mig själv.. Får man en komplimang brukar jag svara "Nej, men tack iaf!" Va fan e det för svar? Alla är vi ju olika, varför känna så då? Men det e lättare sagt än gjort.. Jag tycker iaf du är världens finaste Linnea, sådetså! Orginell, stark, söt och klok! Kram på dej

Jenny Shima sa...

Mycket begåvat sagt. Och jag vi som läser älskar din blogg :)
Kram

Pia sa...

Tycker du skriver klockrena inlägg. Känner igen mig i det som du och Sara skriver om. Är duktig på att ge komplimanger till andra men har svårt att till mig när andra säger det till mig.
Kram

äppelblomman sa...

Du skriver precis så som jag skulle vilja skriva och så som jag tänker!! Vi ska nu bli bättre på att både ta och ge komplimanger, handskak på det?;-)!!!

Linnéa sa...

ni är för jävla fina, vet ni det????

Evelina sa...

Låter som ett bra löfte. Puss! :D