lördag, augusti 14, 2010

Det är en regnig lördag och vi pysslar runt här hemma med allt och inget. Jag sov ut ordentligt idag och det var så skönt! Nu på eftermiddagen har jag lagat en fisk- och räkgryta till Nemo som han ska få prvsmaka till middag. Tidigare i veckan har jag även gjort kycklinggryta, svampstuvning, korv stroganoff och morotspannkakor och fryst in. Det är ju lite jobb men har man gjort några rejäla storkok så räcker de i flera månader. Om ni vill ha något av recepten så säg till och om ni har någon rätt som era barn tycker om så tipsa gärna.

Det blir nog lugnt resten av dagen och kvällen, inga större utsvävningar och det känns skönt då det varit rätt mycket på slutet. Vi skulle göra ett ryck med att få kaninburarna klara denna helgen så Kalle ska nog åka och hämta lite grejer och så hoppas jag att det inte regnar imorgon så det går att jobba lite där ute. Det kommer bli kanonfint tror jag. Kalle är så duktig och när han satt igång med något så blir han så kreativ och får fler och fler idéer så man vet aldrig vart det slutar.

5 kommentarer:

Emmi sa...

ååååååh vilken fin familj :D

Lina sa...

Låter väldigt mysigt :)

Lina sa...

Här är receptet på tårtan :)

Jag har dock använt vaniljkräm och banan som fyllning istället och toppat den med smält choklad :)

http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=673978

Linda sa...

Jag tar gärna recept! Är så dålig på att laga mat just nu...

Jenny Shima sa...

Fisk-och-räkgrytan låter spännande, jag älskar ju fisk och skaldjur och det skulle vara kul om Oliver gillade det, jag tar gärna det receptet :).