måndag, augusti 09, 2010

Idag känns tillvaron väldigt deppig. Kalle började jobba idag efter 4 veckors semester, mamma och pappa åkte hem imorse och Nemos kalas är över. Det är som om det gått uppåt hela tiden länge nu och sen hände en massa saker på toppen och idag gick det rätt ner igen. Det känns som att det blev höst idag och att det är grått och regnigt gör inte saken bättre. Vart tog sommaren vägen? Snart är det höst på riktigt, min mammaledighet lider mot sitt slut och bara det känns som världens ångest. Alla frågar när jag ska börja jobba igen och det är min största hat-fråga just nu. Jag vill stanna tiden och vara hemma med min 1-åring för resten av livet.

6 kommentarer:

pia sa...

Hittade till din blogg bara så där...Gillar den skarpt!!
Lider av samma känsla som du, maken började jobba idag igen efter semestern så jag och donnan är själva hemma. Vemodig känsla.
kram

Magdalena sa...

Usch, jag känner också mig just nu. Ibland är det så men du ska se att det blir bättre. Att vara hemma med Alba är det bästa som finns och jag försöker verkligen njuta av varje sekund för det går för fort!

Kan du inte vara hemma längre än det är tänkt eller är dagarna snart slut?

Puss

Linnéa sa...

Pia: vad roligt att du hittat hit, hoppas du stannar. :)

Maggi: mammadagarna räcker inte så länge till så det finns inte så mycket annat att väla på. jag tror och hoppas att det kommer kännas bättre när jag väl börjar jobba. puss puss

Linda sa...

Jag "råkade" bli gravid igen så när det blev dags för mig att börja jobba igen fick jag min nr 2... :) Första sonen är 1,5 år och son nr 2 är 1,5 vecka!!

Pia sa...

Jodå jag stannar :-) Går in här varje dag.

Linnéa sa...

Linda: haha ja man sknaske ksulle råka bli gravid igen. :)

pia: jättekul. :)