tisdag, augusti 17, 2010

Jag har fått en ny kanin!



Ser ni honom? Han heter Nemo och är en väldigt ovanlig sort men fantastiskt söt. Nej då, nu skojade jag bara! Det är min lilla Nemo som kröp in i en av burarna idag när vi var ute och fixade. det går långsamt men framåt, och regnet gör ju inte att det går fortare.




Vilken seg dag det har varit. Två sega dagar faktiskt då regnet bara öst ner och det har blåst och varit allmänt höstigt. Jag tycker det är rätt så mysigt faktiskt men det är trist för Nemo att vara inne hela tiden. Nästa vecka öppnar kyrkis igen och det ser jag fram emot, då får Nemo aktivera sig med andra barn två dagar i veckan.
Imorgon hoppas jag på bättre väder, annars blir det väl en långtråkig dag igen då det enda som är inplanerat är 1-årskontroll på BVC. Stackars Nemo ska få sprutor och jag ser fram emot att se hur mycket han växt sen sist.
Och vet ni, vet ni! Idag köpte jag en ny ringsignal till min mobil! Kan ni gissa vilken..? Introt till Prison Break! Så nu kommer jag inte svara när någon ringer, bara njuta av den härliga musiken.

2 kommentarer:

Evelina sa...

vad mysigt det ser ut i buren men så vet du ju oxå hur svag jag är för kaninisar :D

Linnéa sa...

du vet vart det finns om du behöver en. :)