torsdag, augusti 05, 2010

Gud vad fort dagarna har gått sen mamma och pappa kom i söndags. Igår tog pappa med mig ut på mitt livs första stavgångspass och min kropp fick en rejäl omgång. Varvade gången med att jogga eftersom jag inte orkade stavgå i nerförsbackarna. Sista biten sprang vi och pappa tvingade mig att spurta uppför en backe. Om han vore min PT hade jag kommit i form på tre veckor.

På eftermiddagen åkte vi till Vejbystrand där vi drack vin och grillade. Vi sov över och Nemo skulle prompt gå upp strax efter 6 imorse. Jag trodde på allvar att jag skulle dö. På förmiddagen var vi på en loppis som var den bästa loppisen på LÄNGE. Det fanns hur mycket fint, gammaldags, lantligt porslin som helst och jag fyndade en del, bland annat en gammal mjölkkanna, Christina från Rörstrand för 15 kronor.

Vid 13-tiden körde vi till Skanör för att träffa fotografen som fotade mig till Föräldrar och barn - att vara gravid förra sommaren. Hon fotade Nemo på stranden och det blev en massa fina bilder trots att han var lite svårflörtad. Vi pratade igenom framtida fotograferingar och kommer ses i september igen.


Vi köpte med oss pizza hem och efter vi ätit var jag och Kalle ute hos kaninerna och har rivit lite staket och börjat gräva och fylla igen hål. Det var någon som önskade ett inlägg om kaninerna för ett tag sen och det kommer så snart vi byggt klart där ute. Kaninungarna som bott två och två har på eget bevåg flyttat in till varandra så de kommer få en stor hage tillsammans framöver.

Imorgon ska jag och mamma åka till Willys i ottan för att köpa allt som behövs till allt smaskigt som ska bakas till Nemos kalas på lördag och söndag. Jag ska bara försöka mig på nya saker så jag hoppas det blir bra.

Inga kommentarer: