fredag, augusti 20, 2010

Det är en jättefin dag idag! Nemo sov till 7.30 imorse och jag tror det beror på att han bara sov en gång mitt på dagen igår så idag har jag påbörjat projekt Ändra rutiner. Mattiderna är de samma men istället för en nap på förmiddagen och en på eftermiddagen ska han sova vid 12 istället och förhoppningsvis lite längre på morgnarna. Vi får väl se hur det går.

Vi har varit ute och promenerat på förmiddagen och jag köpte mönster, stickor och garn till en Pippimössa som jag tänkte sticka. Jag hoppas på att min duktiga mamma kan lära mig sticka när hon kommer ner om två veckor. Sen skulle jag in på barnklädesbutiken och köpa strumpor till Nemo och råkade köpa en velouroverall också. Skitfin och perfekt sen när det blir kallare att leka på golvet i.

Jag ser faktiskt fram emot hösten nu. Ångesten har lagt sig och jag hoppas på en fin höst som sakta blir kallare och kallare. Jag har köpt nya leggings eftersom alla mina är trasiga men jag hoppas att om inte alltför länge kunna ha mina gamla jeans igen. Nästan alla sommarkläder är bortplockade och höstkläderna är tillbaks i garderoben.

Ikväll ska jag och min vän Ida gå på musikal! Vi ska se genrepet av Singing in the rain på malmö Stadsteater och det ser jag fram emot. Jag fick två biljetter av min farbror och tyckte Ida behövde en kulturell upplevelse eftersom har haft en lite jobbig sommar.



Min lilla isbjörn efter en dusch igår, en välbehövlig sådan efter att ha kravlat runt i leran mitt i hagbygget. Nemo står själv ofta nu och som mest har han tagit fyra steg. Men han är en liten fegis och sätter sig direkt, jag tror det kommer lossna snart och han kommer kuta runt som om han aldrig gjort annat.

Inga kommentarer: