söndag, maj 18, 2008

Utmanad av Babbi:



För 5 år sedan... Var jag tillsammans med Jimmie, jag bodde ensam i min lägenhet på Vitemölllegatan och jobbade på Multipartner Malmö inne vid Gustav Adolfs Torg. Jag och Marika började hitta tillbaks till varandra efter att en jobbig sak hänt och jag kände mig otroligt sviken.


För 3 år sedan... Hade jag och Kalle varit tillsammans i drygt en månad och jag var jättekär men väldigt osäker och rädd för att han inte kände samma sak. Jag åt medicin mot ångest och oro efter en mycket jobbig vinter. Många känslor hade under flera år legat undantryckta och efter en jobbig händelse började allt komma fram och när min älskade Puffen dog gick det bara utför. Jag jobbade halvtid på Indiska i Köpenhamn och hade precis upptäckt att jag under en längre tid haft inbrott i min lägenhet kontinuerligt, även då jag sovit. Det gjorde ju inte min oro bättre. Men Kalle hjälpte mig genom att vara världens finaste att orka med.


För 1 år sedan... Bodde jag och Kalle på Vitemölle i Malmö. Jag kämpade i slutet av andra terminen och hade fått sommarjobb på häktet i Malmö. Jag hade börjat dansa samba och hade min första karneval framför mig och hade även lyckats gå ner 10 kg i vikt under våren, klippt av mina dreadlocks och sytt ihop mina 30 mm stora hål i öronen.



För 3 månader sedan... Ville jag bara flytta! Vi fixade och donade med lägenheten, la nya golv och packade och stressade. Jag gick en kurs på Malmö Högskola och längtade efter att få börja med praktiken och examensarbetet istället.



Igår... Var vi i Trelleborg på en namnceremoni. Det var rätt så trevligt men lite långtråkigt. På kvällen såg vi 3 avsnitt av OZ.

Idag... Ska jag skrapa färg av fyra stolar, köpa grejer till mitt jordgubbsland och rida islandshäst i Blentarp.

Imorgon... Är jag ledig men ska till tandläkaren. Tänkte måla väggen bakom soffan också.

Om ett år... Hoppas jag att jag har ett fast jobb som jag trivs med, bor jag i mitt fatastiska hus och har en unge på väg. Jag har inte gått upp i vikt igen och har utvecklats i både samba och capoeira.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så ni har planer på att skaffa barn :) Så trevligt!

Anonym sa...

Är inte livet underbart?! Tänkt så mycket har du gått igenom, bra och dåliga saker... och så är det bara... preciss som kinesiska folket säger: "detta kommer också att ta slut"... jag försöker leva med den mening som lag: När det är nåt bra som händer, försöker jag njuta av 100% för att det kanske tar slut... men när det är nåt tråkigt/ledsen som händer, försöker jag tänka: det kommer att ta slut...
Fy vad jag älskar att leva... och du är en sånt Linnea.
Kraaaaam.
Mercan.

Anonym sa...

Bilden på dig brevid "för 3 år sedan" är helt underbart fin på dig!

Anonym sa...

så där finns ännu en som e sugen på smått?? tyst som musen va du ju när vi pratade om det.. din lilla filur där! *hihi* Skoj inlägg..
Hittat en bok som skulle passa dej.. den heter "Linnéa planterar", gulligt va??
http://www.biblioteket.se/default.asp?id=8227&extras=126417%2FID

Linnéa sa...

mercan: nu slog du huvudet på spiken! jag är så lycklig idag och glad för att jag gått igenom alla jobbiga år, för det ger mer om man har ett bagage! jag älskar att leva, och jag älskar att ha så kloka vänner som du mercedes!!!!!
du kommer väl på avslutningsmiddagen förresten? saknar dig i skolan....

PUSS

dessi: tack så mycket, men ciggen ser inte så fräsch ut..;)

Anonym sa...

Jag gillar dina stilar!

Anonym sa...

Vad kostade det att sy ihop öronen? Hur gick du till väga? funderar nämligen själv på att göra detta.

Anonym sa...

5 år sen? Det är väl ingen sport, berätta nu vad du gjorde för 10-15 år sen!

Linnéa sa...

nathalie: jag sydde mina öron hos poul i Malmö, minns inte vad han tog för det, 800 tror jag men det var nog ett kompispris för andra har fått betala mer. han skar helt enkelt av öronsnibbarna och sydde ihop en ny, han är riktigt duktig och jag är hemskt nöjd. mina öron ser helt vanliga ut.