fredag, maj 23, 2008

Sista skoldagen idag och det var jäkligt skönt och samtidigt känns det lite konstigt. Jag har gått där i 2 år nu och varit del av en grupp som jag både älskar och hatar. Jag har slitit mitt hår av stress, läst 7000 böcker, gjort sjukt många inlämningsuppgifter, fixat juridiken riktigt bra och lärt mig fantastiskt mycket om mig själv. Jag är nöjd med utbildningen och den har gett mig otroligt mycket. Jag har lärt känna en del personer som jag aldrig träffat annars men som har berikat mitt liv och jag har hittat något jag brinner för. Nu är det bara avslutningsmiddagen och examensbevisutdelning på onsdag och sen är skolan slut forever.

När jag kom hem klippte jag gräset och ag blev helt manisk. Jag älskar att klippa gräset, det luktar så gott, är rogivande och lite roligt faktiskt. Jag klipper så sjukt noga att jag körde slut på en omgång bensin och sen fyllde jag faktiskt på själv. När jag varit så duktig med gräsmattan så korkade jag upp en vinare och satte mig och läste Amelia med ett glas vitt vin.

Förresten, igår ringde tandläkaren och jag måste operera ut mina visdomständer! Panik!!! Vad innebär det egentligen?? Hur går det till? Blir man sövd eller ska man vara vaken när de skär upp tandköttet? Jag dör alltså, någon måste följa med mig dit!

En lite roligare sak som hände igår var att jag åkte till Bazaar India i Sjöbo och hittade en perfekt skänk till stora rummet! Petra som jobbar där är jättetrevlig och har mailat bilder och fixat en skänk som kommer nästa vecka och alltså innan examensfesten! Lite dyr var den, 5995:-, men det är ju en sån jag vill ha så då får man väl betala..

Oj oj igår hände det mycket, jag körde nästan på ett rådjur på väg hem från träningen. Klockan var ungefär 22.30 och jag körde in i Idala och rullade som jag alltid gör mot 30-skylten. Jag var sjukt trött och satt helt slappt och okoncentrerat och då springer ett rådjur ut på vägen precis framför bilen och jag får tvärnita. Alla saker i bilen flög fram och jag satt helt chockad kvar medan rådjuret sprang in i skogen på andra sidan. Jävla pucko, man måste faktiskt se sig för innan man kutar över vägen..

Nu blir ska jag gå ut och gräva en grop till mitt jordgubbsland. Jag har köpt en pallkrage och Kalle har fixat en fiberduk att ha i botten så inte ogräset växer upp land plantorna. Sen blir det säkert OZ ikväll och imorgon ska Kalle och hans pappa bygga klart terrariet (äntligen) och jag ska till Svedala på släktträff. På söndag ska jag nog sy gardinerna och fixa iordning i stora rummet, det ska bli så fint, så fint!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer kännas br när visdomständerna är bort men räkna med att det kan var ömt och svullet.
Om du ska till käkkirurgen så ger de dig lokalbedövning, det är inte så farligt. JAg fick ligga ner och rullas in och det varlite läskigt men det är värt det för det är värre att ha visdomständerna.
De kommer du att fixa.
Grattis till din examen!

LolitaRegina sa...

uuusch, stackars dig, jag har jordens tandläkarskräck.. :/
kalle eller nån annan får följa med och hålla dig i handen! när jag skulle laga hål senast så fick jag faktiskt remiss till sjukhustandvården, där jag fick lustgas under hela behandlingen. det hjälpte skitbra, men jag tror inte att det skulle hjälpa dig, för det här är ju värsta ingreppet..
fast du är ju tuff och stark, så du kommer lätt fixa det! :) *kram*

Anonym sa...

Jag har opererat bort en av visdomständerna då den inte gick att dra bort och dte hela gick fint! Jag fick lokalbedövning och sen jobbade de på att få bort tanden i 40 minuter. Det gjorde inte det minsta ont att få den bortopererad! Blev sydd med 4 stygn som jag själv drog efter 5 dagar då jag var trött på att de irriterade mig när jag åt :P

Kom sen hem och så länge jag tog alvedon/ipren regelbundet de första två dagarna hade jag inte ont :)