torsdag, maj 22, 2008

Solen skiner från en klarblå himmel och jag har suttit ute och läst och tagit ett fotbad. Mina fötter är katastrof och tom en av killarna på Z-gården påpekade det. Och det känns som om en 16-årig kille tycker man ska göra något åt det så är det illa. Men jag tränar ju alltid barfota och då blir fötterna vidriga.

Jag läste i tidningen Drömhem & trädgård idag och såg att de hade en likadan utemöbelssoffa i ett reportage som vi har. Märket är samma men den soffan kostade 2300 och vi köpte en hel grupp med soffan, en bänk, två stolar och ett bord för 3900. Ett riktigt klipp på Veberöds Outlet med andra ord. Jag förstår mig inte på folk som skryter om hur mycket saker kostar och hur dyra saker de äger. Konsten är ju att hitta bra saker till låga priser. har man pengar är det ju bara att välja och peka. En annan sak jag dåg i Drömhem & trädgård var ett japanskt spa utomhus och det vill jag också ha! Jag älskar att ha en trädgård, möjligheterna är oändliga och inspirationen flödar!



Igår när jag var i Malmö köpte jag spetstyg som jag ska sy gardiner till stora rummet av och så var jag på Living för att köpa ett indiskt skåp att ha stereon i. Men såklart var möbeln 5 cm för lång! Jävla skit, nu vet jag inte alls vad vi ska ha där. På My livingroom hade de inte något med luckor och det vill jag ha för att det är så fult med stereoapparater. I Sjöbo har de tydligen en affär som säljer indiska möbler så kanske att jag tar mig en sväng dit senare idag. Vill ju ha en bra möbel snart, helst innan examensfesten nästa helg.

På tal om examensfesten, igår fick jag ett sms från en som meddelade att hon inte kunde komma och jag blev glad. Varför bjuder man någon man egentligen inte vill ska komma kan man ju fråga sig. Ja, jag vet inte. Jag är väl dum i huvudet, för snäll eller the bigger man. Eller nåt.

Inga kommentarer: