onsdag, maj 14, 2008

Nu är det läggdags och jag hoppas få sova utan att vakna av en bultande mun. Hata hata hata, det går liksom inte att tänka på nåt annat, bara att trycka värktabletter och bita ihop.

Idag lämnades uppsatsen in! Vilken lättnad, kändes som att många kilon föll från axlarna. Examen är så nära nu. Medan vi väntade på schemat för opponeringen och uppsatserna vi ska läsa så åt vi lunch i Eslöv och jag köpte lite kryddväxter, gräslök och två fina pelargoner.

När jag kom hem läste jag noga igenom uppsatsen jag ska opponera på och sen var jag huslig och planterade alla fina växter. Sen fick jag ett riktigt husmorsryck och lagade en kycklingsallad, bakade Elsas hälsobröd och rostade kikärtor. Efter det var jag dödstrött och hamnade framför tv'n.

Nej så ointressant och tråkigt inlägg. Fy på mig. God natt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att få lämna ifrån sig uppsatsen! Kommer precis ihåg själv vilken lättnad det var när jag gjorde det med mitt examensarbete :)

Torbjörn sa...

Och jag har mitt examensarbete framför mig :-)

Anonym sa...

Håller alla fingrar för att ert arbete faller i god jord och ni blir godkända.
åhhh jag är så avundsjuk på dig :)

Anonym sa...

´78/89**--nnnnnö77777777777777777777777773ed
ÅÄÅÄÅÅÅÅÅÅÅÅPOI8723341123456789

Jenny Shima sa...

Hoppas att det går bra på opponeringen.
Jag har tagit bort alla mina visdomständer två fick opereras bort. Det är verkligen värt att ta bort dem för tandväk är inte kul.