tisdag, maj 06, 2008

Lite fler bilder från helgen som blogger vägrade ladda upp igår.. Mitt fina bälte, planteringarna, Lillan och Dino som numera camperar ihop och så ett mosaikfat som jag har gjort.




Idag har jag varit i Ystad hos Lina och vi skrev nästa klart examensarbetet. Vi ska träffa vår handledare imorgon och om hon inte har alltför många invändningar så har vi bara sammanfattningen och finslipningen kvar! Det vore ju för underbart. Uppsatsen ska lämnas in på onsdag nästa vecka senast kl 13, men om man kommer en minut för sent med den tar de inte emot den. När den är inlämnad så håller jag alla tummar jag har för att jag ska klara den eftersom den är det enda som står mellan mig och min examen nu. Jag har inga rester eller
kompletteringar, sysslar inte med sån skit.
Vet ni vad jag ska göra på torsdag då? En afropermanent! Finally! Mirijam tipsade om ett ställe som tar 1700 för det och det känns överkomligt till skillnad från där jag var sist som tar 2600 kr. Hoppas hoppas hoppas det blir bra! Vill verkligen känna mig helt nöjd och snygg i håret. Men blir det som på Mirijam är jag nöjd för det är precis så jag vill ha det.
Nu ska jag leta upp adresser till högen med kuvert jag har framför mig. Det är inbjudningar till examensfesten! Har bjudit över 40 personer så det blir nog ett kalas utan dess like.
God natt!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Om det va du som kommenterat i min blogg, tack!

är så avundsjuk på ert hus, ser så jävla mysigt ut!

Anonym sa...

Åh, vilken lantidyll! :)
Vill du förresten höra ett sammanträffande till, förutom att vi känner Markus och din kusin Micke båda två? Markus sambo Lisa (som förövrigt är min bästa vän), hennes pappa bor i Idala. Hehe. :)

LolitaRegina sa...

hoppas det blir precis som du vill ha det med håret nu! :) jag är lite sugen på att göra hårförlängning, har du gjort det?
annars vill jag nog göra extensions igen i nån happy färg, om jag bara lyckas hitta nån bra frisör här i stan nån gång som gör det..

Anonym sa...

va najsigt fat du gjort!! Händiga flicka!! =)

Anonym sa...

alltså ert hus ja dör varje gång, d e ju mitt drömhus!! en litn fråga bara som du ej behöver svara på om du tycker den e för privat.. hur har ni råd me allt? om ja förstått d rätt så studerar du å din karl? hur har ni kunnat köpa ett så fint hus å fixa å dona me alla saker å dina fina kläder å ditt afro mmm mm?? ja e själv student med en jobbande karl å vi letar hus, men vi fattar inte hur vi ska klara det, så please tell me!

Anonym sa...

Fina bilder!

Linnéa sa...

lotte: tack, det är verkligen en dröm..:)

jag luggar men min sambo jobbar på ett ganska välbetalt jobb. vi sparade mycket pengar innan vi flyttade och så hade vi en bostadsrätt som vi sålde och fick lite pengar från, samt att kalles pappa gav oss lite pengar till huset. även om jag inte har mer än studielån så har vi det bra och klarar oss..:)

Anonym sa...

Du har glömda bokstäver lite här och var på slutet av orden... Trodde inte du sysslade med sånt=)
Love you!