tisdag, maj 13, 2008

Tack allihop för era fina fina kommentarer angående förra inlägget! Det är så härligt att se att det finns människor som uppskattar och tycker det är kul med folk som kör sitt eget race. Inte konstigt man orkar le och vara glad även när man får höra en massa skit när det finns sånna som ni som hejjar på!

Just nu är jag på Z. Har huvudvärk och tandvärk. Jävla visdomstand, nu har jag fått nog. Den gör ont ibland, sen försvinner det, sen kommer det onda tillbaks och så håller det på. Men nu har jag bokat tid för undersökning och sen ska de väck. Och jag kommer vara livrädd.

Kl 17 har vi elevmöte i Malmö och efter det ska vi spela brännboll! Jag älskar brännboll, sjukt roligt. Och ikväll är det Desperate Housewifes, det var så sjukligt spännande sist.

Igår satt jag och Lina från kl 16 till 00.30 och filade och ändrade och skrev på examensarbetet. Nu är det klart, 30 gedigna sidor och det är så jävla snyggt. Jag är fruktansvärt nöjd och jag tror Lina känner detsamma. Imorgon ska det lämnas in och på fredag är det opponering. Lovely.

Ja just ja, igår kom Kalle hem och var förbannad för han har lyckats kvadda sin bil. Skadan kostar mer att laga än vad bilen är värd så nu måste vi köpa en ny bil och det är lika bra att satsa på en lite nyare bil som man kan lita på, det går inte att ha två gamla bilar. Det är ju tur att vi är gjorda av pengar och att de växer på nästan varje träd på gården.

Nu ska jag sätta mig ute i solen som behagat komma tillbaks!

3 kommentarer:

LolitaRegina sa...

byxorna du har på bilden, är dom från h&m? jag såg nåt liknande när jag var där igår, och blev lite sugen, de ser så himla sköna ut!

Anonym sa...

Hej Fröken annorlunda, snygg frilla, lite "hello africa" coolt...vill du att jag följer med och håller handen när du ska ta visdomstanden? du vet ju att om dom ska ta bort den så känns det ju nästan ingenting, vilken metod ska de använda?

Linnéa sa...

old man: ja snälla följ med och håll min hand! jag hoppas de ska gå och dra ut, dör om det blir nåt mer avancerat...