söndag, maj 25, 2008


Ni är så supergulliga som skriver en massa fina saker till mig. Dock är bilden kanske missvisande, jag är nog inte så smal som det ser ut. Det går bra med att hålla vikten, pendlar ett kilo hit och dit vilket inte gör så mycket. Tyvärr sätter sig allt mitt fett runt magen och midjan och det är inte snyggt. Lägger upp en bild på the truth. --->
Jag är otroligt missnöjd med den delen av min kropp och jag hatar att ha en midja som blir så stor i jämförelse med höfterna. Men jag får skylla mig själv, äter alldeles för dålig mat och för mycket godis. Jag måste skärpa mig men det är så svårt. Vet inte vad det är men när jag viktklubbar är jag så duktig och håller mig till det jag ska, men direkt jag inte är stenhård blir det så här. Allt eller inget liksom och det är tröttsamt. Så kass är jag tyvärr.
Idag har jag iallafall sytt gardiner till stora rummet och det kommer bli superfint med dem där, naturvita spetsgardiner. Bilder kommer, har inte satt upp dem än.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sån e jag me, o det e DRYGT!! Allt eller inget.. ska jag spåra ur så gör jag det ordentligt!! *trist*

Men jag tycker inte som dej att du har stor mage, fast det räcker ju att man själv inte trivs.. sen "kvittar" det vad andra säger.

Du får bort det du inte gillar på ett kick, vi vet ju alla att du kan! =)

Kraaam

Anonym sa...

Vacker som alltid! snygging där :)

Anonym sa...

äh du är ju jättefin! och så ser jag också ut! lyckades på något sätt få smala armar och smala ben, litet ass men på något sätt blev magen och tuttarna några storlekar större. märkligt... och bättre känns det inte när alla säger att det "farliga" fettet ligger runt magen. vad ska man göra liksom?

Anonym sa...

För mig sätter det sig också på magen först av allt! Men jag tycker att du ser fin ut :) Alla ska inte vara spinkiga!

LolitaRegina sa...

känner igen det.. jag är precis som du! de onödiga kilona sätter sig fan BARA på magen.. så j-vla tråkigt!
nu funderar jag på att testa GI, eftersom viktklubb/räkna kalorier eller vlcd inte funkar för mig...