måndag, januari 26, 2015

Pysseldag

Ledig dag med barnen. Mysigt att ha en hel dag tillsammans när vi inte setts på hela helgen men jag är riktigt trött efter jobbhelgen känner jag. Ledig imorgon också men då ska barnen till förskolan några timmar eftersom de ska ha kompis med sig hem, det bästa de vet. Sen jobbar jag onsdag och torsdag för att sen vara ledig fredag - söndag, LOVELY!! 

Trots min trötthet har vi varit väldigt kreativa idag och barnen har tyckt det varit roligt. Vi började med att gå ut (i det gråa, ruggiga, trista jävla vädret) i skogen för att samla grejer till ett dinosaurieland. När vi kom hem gjorde vi dinosaurier, grottor, stenar, ormar och en massa annat kul av trolldeg som jag gjort på morgonen. Medan figurerna brändes gjorde vi själva landet av en bit kartong med grönt papper på, blått papper för en sjö och sen klippte barnen ut en haj och lite dinosaurier och klistrade fast och vi limmade dit lite stenar och pinnar. Efter kvällsmaten var det dags att måla figurerna och sen sätta in dem i landet. Det blev så fint och det känns bra att ha varit kreativa tillsammans.


Och jag är krasslig. Har känt mig risig hela helgen och inte kunnat springa sen i torsdags. Nu känner jag mig ännu sämre och har fått en jobbig hosta. Har druckit en drink med Alvedon och Echinagard så vi kan ju hoppas att det mirakulöst tar bort förkylningen tills imorgon...

1 kommentar:

Ninni sa...

Vilket härligt pyssel!!