tisdag, januari 27, 2015

Crazy Rabbit Lady?

 Jag har varit ute hos kaninerna en sväng nu på förmiddagen och städat och gosat lite. Då funderade jag på hur länge jag kommer att ha kaniner egentligen? Jag ÄLSKAR kaniner och tycker det är ett sjukt mysigt djur och de är roliga att ha. Jag skaffade min första kanin när jag var 18 och har alltid haft kanin sen dess. När jag bodde i Malmö hade jag tre stycken men bara en levde när jag vi flyttade till huset. Sen vi flyttade hit har jag haft massa kaniner, stor ruljans ett tag eftersom jag hade sån jäkla otur med sjukdomar, mårdattack och olyckor. Det tar ändå lite tid och kostar lite pengar med kaninerna. Städa i hagarna, köpa hö och mat.. Jag köper stora säckar med hästpellets till mina kaniner och det funkar hur bra som helst och är mycket billigare än minipåsarna i vanliga affärer som skulle ta slut på en kväll här.

Just nu kan jag inte se att jag skulle tröttna på att ha kaniner. Kommer jag om 10 år fortfarande ha samma intresse? Kommer jag som pensionär ha massor av gulliga kaniner som skuttar runt? Kommer Kalle lämna mig för att jag blivit mer besatt efter att barnen flyttat hemifrån och jag får sluta mina dagar som en crazy rabbit lady? Vem vet...

 

2 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Kaniner är mysiga djur. Jag hade själv en när jag var liten och är inte helt främmande för att skaffa kanin i framtiden. Jag är nog ännu mer kattmänniska så jag blir väl en crazy cat lady tillslut:)

Anonym sa...

Haha! The old, crazy rabbit-lady! ;-)