lördag, januari 31, 2015

Magproblem

Listen up, jag har problem och behöver er hjälp! I tre dagar så har min mage svullnat upp och blivit stor, gasig och bubblig vid typ 15-16 på eftermiddagen. Jag har ätit som jag brukar, har inte mens och är inte allergisk mot något. Varför har det blivitså här??? Inför mens eller typ första andra, dagen kan jag bli svullen men sen ger det med sig. Men varför blir det så här?? I stort sett varjedag, vid samma tid, tre dagar i rad? Jag mår dåligt över det för det bubblar och grejar hela tiden och jag ser gravid ut och jag känner mig så... för,åt för att jag skriver det men tjock och ful. Jag hatar den här känslan, det stinker om mig hela kvällen och jag vill bara att det ska sluta! Eftersom jag inte ätit annorlunda än jag brukar vet jag inte vad det kan vara?? Någon som har vart med om samma?

Min sköldpadda Nell är en kul typ. På tal om gasiga magar...?

3 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Det kanske är omställningen till gluten-laktos-och sockerfritt. Eller så har du en infektion i kroppen. Jag hoppas att du känner dig bättre snart. kram

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Vad jobbigt! Märkligt också om du äter som vanligt. Kan det vara så att du också plockat bort en del gluten och magen reagerar starkare om du väl får i dej det? Jag märkte att när jag varit restrektiv med gluten ett tag så blev min mage upprördare än innan när jag väl åt det. Hoppas det ger med sej snart!!

Linnéa sa...

Verkligen superkonstigt. Nu är magen normal igen så det var verkligen sjukt märkligt att den betedde sig så i tre dagar på exakt samma tid!