söndag, januari 04, 2015

Lite snurrig?

Igår kväll satt jag och funderade på veckan som kommer och fick inte ihop det riktigt så jag tog fram min kalender och fick smått panik. Jag som varit övertygad om att jag ska jobba först på tisdag insåg att jag ska jobba på måndag, alltså IMORGON, och vi är ju kvar i Dalarna. Hur snurrig får man bli?? Nu blev ju hela den hör resan ett sista minuten-projekt så jag har väl rört ihop det inne i skallen, men vilken tur att jag kollade.. Tur nog så börjar jag inte jobba förrän klockan 15 så vi får åka riktigt tidigt så jag hinner till jobbet. Sen måste Kalle hämta mig på kvällen då jag inte tar mig hem annars. Lite jobbigt men mest för barnen som han ju måste dra med sig. Ingen som vill hämta mig på jobbet imorgon vid 22 eller 22.30? Jag vet inte ens riktigt när jag slutar, bra där.. 

Idag har jag och mamma varit till mormors lägenhet och tittat. Jag ville ha något minne därifrån och valde en tavla som mormor gjorde 1987 och som är ett starkt minne. Jag fick ett gammalt foto också med de första Siljesvärdarna på, roligt att ha kvar. Från morfar har jag sparat en tavla med en katt som alltid hängde i hallen i huset på Berget.

Nu är jag hemkommen från en kort springtur. Benen var förvånansvärt pigga fast jag sprang långt igår och det var friskt och skönt ute, fast vid sjön blåste det svinkallt.


1 kommentar:

Anonym sa...

Fast när man tappar tid och rum, har man väl varit ledig PÅ RIKTIGT..!?! :-)

Kram M