lördag, januari 03, 2015

Nya tag

Idag blev det en springtur med Annie på förmiddagen. Strålande sol men istäckta vägar eftersom det regnade och var plusgrader igår och idag minus igen. Men det funkade bra ändå tack vare Icebugsen jag lånat av Mirijam. Förut har jag kört med broddar jag dragit på skorna men när det är asfalt emellanåt är det inte så kul att springa med broddar så de här var perfekta. Jag köper dem Mirijam! 

12 kilometer blev det idag och det behövs verkligen. Nu vill jag inte vara "sån" och gnälla över hur jag ser ut men jag har gått upp ganska mycket i vikt de senaste två månaderna. Ätit mycket skit samt inte tränat som jag brukar på grund av maraåterhömtning förkylningar. Vet inte hur mycket jag gått upp men byxorna spänner obehagligt mycket i midjan, magen är uppsvälld och jag känner mig tung i kroppen. Känner mig spänd och svälld och det är det ska stör mig, hur kroppen känns. Så det blir fokus på lite trimning av kropp när vi kommer hem igen, vill känna mig lätt och att kläderna ska sitta bra igen. Har inget direkt upplägg på hur jag ska göra men har bra koll vad som funkar för mig sen jag verkligen gjorde en förändring förra hösten. Sen så fick jag ju en prenumeration på Healthy Box i julklapp, det peppar också. Men nyckelorden blir iallafall, mindre socker, mindre kolhydrater och mer träning . 


3 kommentarer:

Ida sa...

Förstår känslan av att känna sig tung. Inte egentligen att vara tung, men att känna sig tung... Inte kul alls. Är där själv också, och ser faktiskt fram emot att gå tillbaka till rutinerna efter julledighet och komma igång ordentligt med träningen igen!

Bra jobbat med dina 12 km, det var verkligen länge sedan jag sprang så långt!

äppelblomman sa...

Shit alltså du är så grym och du är en sån peppande person!
Hua ja.. Dessa kilo som satt sig återigen på mej oxå... Fy bubblan, mår inte alls bra av att dom satt sig där igen... Nu är det nya friska tag som gäller!!

Kram K

Mirijam sa...

Förstår också känslan av att känna sig tung, men skyller på bäbisen! Snart är du tillbaks i rutiner igen ska du se!

Och kul att du vill ha skorna!